Lányok mi a jobb?
Izmos test kocka has nélkül vagy kocka has izmos test nélkül.
Izmos test kocka has nélkül példa:
Kocka has izmos test nélkül:
Nem az érdekel hogy bejön e a csávó hanem hogy melyik test a szebb. Ha izmos de nem kockás a hasa vagy fordítva. Légyszi kort is. Köszönöm.
szerencse, hogy nem vagyok lány, és nem kell választanom e kettő közül... :D
Az átlagos nőnek (tehát nem 15 éves tinipicsnek) szerintem jobban bejön, ha valakin van tömeg, és biztonságban érzi magát mellette, akkor is, ha nincs feltétlenül 12% alatti testzsírja, hogy látszódjon a kockahasa. Az 50 kilós kockahasú tinifiúk meg szerintem csak a saját korosztályukban tudnak sikert aratni.
Persze a legjobb, ha van tömeg, és nem vagy mellé zsíros... :D
Én se vagyok lány de zet vettem észre szintén.
20 év alatt a vékony,szálkás,felette az izmosabb alkat a nyerő.
Arányos legyél, az nem baj, ha kicsit fedett vagy, elsősorban az összhatás a perdöntő.
(egyébként a nők háromnegyedének elvárásai szerencsére vagy nem szerencsére kimerül abban, hogy ne legyen kövér, onnan meg mindegy)
Hoppá én lány vagyok!
Nekem jobban bejön az első. Nekem speciel (!) tetszik ha egy fiú nem szálkásan izmos. Tetszik ha van rajta nem azt mondom, hogy háj, de na. Nem úgy néz ki, mint aki nulla 24-ben a konditeremben van. Szóval értitek. Olyan egészséges szinten. Úgy értem ez az ember például nagyon jól néz ki: [link]
20/l
Izmos test kockahas nélkül. Minimális sörhas előny, mert arra gerjedek. Igen, perverz vagyok :-D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!