Mi a jobb fiúk lányok?
egyébként tudtommal a 'nagydarab' férfiak is találnak párt maguknak, még ha nem is látszik 6 kockájuk.
lehet hogy nem minden a külső?
én a zokni választással vagyok így..
konkrétan arra vagy kíváncsi, hogy szerintünk mekkora légy, mennyi izomzatod legyen? mert akkor egyszerű: takarékosabb a kevesebb izom. mivel párod van, így annyira az esztétika, a szépen kidolgozott test már nem olyan "fontos"..
akkor ne légy ember. én egész jól megvagyok jól kinézés nélkül is. soha nem volt még hátrányom belőle..
viszont jó a gondolatod, amíg eljutsz oda hogy tényleg lesz egy jó, férfias tested, addigra elég sokat sportolsz (edzel) egészségesen élsz és táplálkozol, ez esetben ezt támogatom.
nagy darab és szálkás :)
a tömegtől függ.
ha veszünk egy átlag magasságot 180 és vagy már 90 kiló,akkor elkezdhetsz szálkásítani.
de 70 kilóval nekiállni totál értelmetlen agárrá változtatni magad.
egészség szempontjából meg a szálkás az egészségesebb és a test fittségét is egyértelműen bizonyítja az alacsony testzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!