Borotva vagy szőrtelenítő krém jobb a bőrnek? Lányok nyáron hány naponta borotválkoztok?
Bár nem derül ki egyértelműen a kérdésedből, de feltételezem, hogy lány vagy és a lábad borotválásáról van szó.
Használsz borotvahabot vagy valamit? Mert régen nekem is sokkal rosszabb volt, mert csak simán vizesen borotváltam. Most már úgy csinálom, hogy tusfürdővel bekenem előtte jól, hogy síkosabb legyen, és így teljesen jó.
Én nem bírom a krémet, tökre olyan érzés mintha marná a bőrödet, szóval nem használom.
Borotválkozni úgy egykét hetente szoktam, hálistennek lassan nő a szőröm és szép szőke, szóval alig látszik:)
Használok borotvazselét.
2.válaszoló hű de jó neked :) bár nekem is ilyen lenne!
Hát igen én ezzel jól jártam :D
Bár arra a kéthetente egyszeri borotválkozásra is nehéz rávennem magam :D
De én csak simán vízzel csinálom, és így se bántja a bőrömet.
Fertőtleníteni is szoktad utána a bőrt és a borotvát? Mert az igen fontos lépés. Aztán meg aloe verával kenni hogy ne legyen gond.
Talán az is segíthet ha nem vársz 2-3 napot, hanem minden nap borotválsz. Kisebb szőr könnyebben lejön, kevésbé tépi a borotva. Ja meg kell egy jófajta borotva persze.
A krém nem jó, főleg érzékeny bőrre nem, teljesen tönkreteszi egy idő után, plusz környezetszennyező.
ha érzékeny a bőröd, inkább a borotva
de nyáron miért nem gyantáztatsz inkább? tovább tartana és ki lehet bírni, nem olyan vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!