Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék fogyni a vádlimból?

Hogyan tudnék fogyni a vádlimból?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a vádlim elég vastag. A zsírtól. Ezért nem izmosítani szeretném, hogy még vastagabb legyen, hanem fogyni szeretnék belőle. Erre milyen gyakorlatok vannak?
2014. jún. 23. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyi fogyás nem létezik.
2014. jún. 23. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs helyileg fogyasztó gyakorlat. Nincs helyi zsírégetés. Nem lehet irányítottan fogyni. Mindenkinél genetikailag meghatározott, hogy honnan, milyen ütemben fogy. Szálkásító diéta kell és heti több aerob edzés és majd lemegy az óhajtott részről is. De lehet hogy onnan megy a leglassabban.
2014. jún. 23. 21:08
 3/8 anonim válasza:
Mozgásnál, sportolásnál tekerd be celofánnal! Az szerintem segiteni fog valamennyit.
2014. jún. 26. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne írogass ilyen baromsagokat. Hogy segítene te ökör? Egy kicsit többet izzad és szépen elszoríthatja a keringését..jesszus
2014. jún. 26. 10:54
 5/8 anonim válasza:
Ja... A keringését... Jó hogy nem azt írtad, hogy le is kell vágni! Az egyik haverom most azt használja kondi mellett, de ő a hasára tekeri, ha nem szorosan tekeri be, hanem lazán... Akkor Ugye jobban izzad. Szerintem a fogyashoz az izzadás nem negatív hatással van
2014. jún. 27. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi hatással nincs a zsírra a tekergetés, azzal csak több vizet veszt, de egy gramm zsírral nem ad le többet.
2014. jún. 27. 22:23
 7/8 anonim válasza:
Én nem is írtam hogy kevesebb zsír lesz... De ha vízet "hajtja" ki a sejtek közül, akkor csak kisebb lesz a tömege, térfogata? Vagy ez nem egyértelmű
2014. jún. 27. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Baromság . A szervezet ezt elég hamar visszapótolja.
2014. jún. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!