Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem látszik a lábizmom?

Miért nem látszik a lábizmom?

Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve edzek, heti 1x mindig lábazok és diétásan étkezem (sok fehérje, kevesebb ch és zsír). Felül már a hasamon, karomon és főleg a hátamon látszik, de a lábam ugyan olyan mint volt (viszont, ha befeszítem, akkor érződik, hogy kemény). Valaki tud megoldást vagy volt hasonló helyzetben? 20/N

2014. jún. 23. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért nem mindegy miből viszel be többet. Izomnöveléshez kell a napi 2g x ttkg fehérje. Ez megvan nálad? Ha nincs, akkor hiába emeled te a ch-t vagy zsírt, nem lesz miből izmosodni.
2014. jún. 24. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Olyan nincs.

2x ttkg fehérje megvan? Ha igen akkor a szénhidrattal kísérletezz.

2014. jún. 24. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Megvan: csirke, túró, tojásfehérje, proteinpor, elméletileg a szénhidráttal sincs baj: zab, zöldségek, gyümölcs, puffasztott rizs...stb, zsír: kókuszzsír + magvak, már mindennel kísérletezgettem (több ch, több fehérje, kevesebb ch több fehérje, azonos ch és fehérje szint..stb). És pont ezért nem tudom felfogni miért nem látok a lábamon valami előrelépést.
2014. jún. 25. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
De ugye nem úgy számolod, hogy van pl 100g hús és akkor te azt 100g fehérjének veszed? Mert abban csak kb 24g fehérje van és mindent még nyers állapotában mérünk.
2014. jún. 25. 16:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, isten ments :D
2014. jún. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!