Miért nem látszik a lábizmom?
Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve edzek, heti 1x mindig lábazok és diétásan étkezem (sok fehérje, kevesebb ch és zsír). Felül már a hasamon, karomon és főleg a hátamon látszik, de a lábam ugyan olyan mint volt (viszont, ha befeszítem, akkor érződik, hogy kemény). Valaki tud megoldást vagy volt hasonló helyzetben? 20/N2014. jún. 23. 16:07
11/15 anonim válasza:
Mondjuk azért nem mindegy miből viszel be többet. Izomnöveléshez kell a napi 2g x ttkg fehérje. Ez megvan nálad? Ha nincs, akkor hiába emeled te a ch-t vagy zsírt, nem lesz miből izmosodni.
12/15 anonim válasza:
Olyan nincs.
2x ttkg fehérje megvan? Ha igen akkor a szénhidrattal kísérletezz.
13/15 A kérdező kommentje:
Megvan: csirke, túró, tojásfehérje, proteinpor, elméletileg a szénhidráttal sincs baj: zab, zöldségek, gyümölcs, puffasztott rizs...stb, zsír: kókuszzsír + magvak, már mindennel kísérletezgettem (több ch, több fehérje, kevesebb ch több fehérje, azonos ch és fehérje szint..stb). És pont ezért nem tudom felfogni miért nem látok a lábamon valami előrelépést.
2014. jún. 25. 15:02
14/15 anonim válasza:
De ugye nem úgy számolod, hogy van pl 100g hús és akkor te azt 100g fehérjének veszed? Mert abban csak kb 24g fehérje van és mindent még nyers állapotában mérünk.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, isten ments :D
2014. jún. 26. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!