Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő után látszik meg a...

Mennyi idő után látszik meg a hasamon a változás?

Figyelt kérdés
173 cm és 60 kg súlyú fiú vagyok. Nemrég elkezdtem otthon edzeni(hasazás, húzódzkodás, fekvő) és diétázni(kevés szénhidrát és cukor, sok fehérje és zöldség). A hasam övtájéki részén van egy kis felesleg, és azt szeretném eltüntetni. Mennyi idő után fog ez megtörténni?

2014. jún. 7. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad el a nemed?173/60 az egy jó csaj aránya nagyjából.Nézd csak! [link]
2014. jún. 8. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy fiú vagyok :D
2014. jún. 8. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaj,most miért kamuzol?Ilyen aránnyal az összes srác tömeget növelne,hogy ne nézzék ropi nyunyónak-passzív homoszexuális-.Majd 70-75 kilósan iktasd be az első diétádat,ha mégis fiú vagy titokban.
2014. jún. 8. 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szálkásíts, hanem tömegelj keményen, 60 kiló csak akkor nézhet ki jól, ha nagyon alacsony a testzsírod a sport miatt (maratonista vagy pl).
2014. jún. 8. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:
60 kilóra minek diétázol? Marhára nem fogsz jól kinézni pl 55 kilósan. Előbb tömeg kellene és utána szálkásíts!
2014. jún. 8. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!