Ha szemét kaja után meghánytatom magam az úgy belefér?
Figyelt kérdés
Ha eszek valami szart pl. hamburgert és utána kihányom, akkor nem számít, nem? Akkor nem szívodik fel, de mégis érzem az ízét.2014. jún. 23. 12:29
2/14 anonim válasza:
a fogaid a nyelőcsöved és a lehelleted likeolják ezt :3
3/14 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz.Nekem is borzasztóan hiányoznak a szemétkaják.Én 1,5-2 éve élek természetes táplálékon.Sajnos mindig is imádtam enni és már kölyökkoromban rászoktam a cukros,ízes, szintetikus ételekre.Ezzel nem lehet mit tenni, örökre hiányozni fognak neked is.Viszont:Heti egy napot nyugodtan lazíthatsz, egyél azt amit akarsz.Egyszerűen képtelenség ennyi idő alatt zsírosodni.Némi víz felugrik, ez tény.Sajnos én is ilyen vagyok mint te.Én még csak kísértésbe sem hozom magam és mértéket sem tudok tartani.Ha a számba veszek akár egy szem cukorkát, azonnal kell a másik szem, utána egy tábla csoki, utána egy egész doboz fagylalt és ezután végem van, őrült mennyiségű kaját fogyasztok el.Szinte rosszul leszek tőle.Legalább addig szeretnék a széllel szemben pisálni és tartani magam az étrendemhez amíg fiatal vagyok.A legjobb amit tehetsz, hogy a gyerekeidet már nem fogod édességekkel jutalmazni és visszatérsz a normális ételekhez.Mi már elvesztünk, örökre megleszünk fertőzve a függőségeinkkel.
4/14 *Glissade* válasza:
Utolsó nem igaz! Nem leszel megfertőzve a függőségeiddel; csak el kell őket engedned.
5/14 anonim válasza:
Nem kételkedem a jó szándékodban de szerintem ez süket duma(bocsánat).Még most is hiányzik a cigaretta és a régi életmódom.Absztinens lehetek sőt akár jól is érezhetem magam absztinensként a bőrömben de a függőséget nem lehet elengedni.Van egy olyan mondás, hogy függőségek nélkül lehet élni, csak nem érdemes.Ezt Dr.Zacher Gábor mondta aki meghitt viszonyban van velük és ügyel arra, hogy a függőségei ne váljanak szenvedélybetegségekké.Teljes mértékben egyetértek vele.
6/14 anonim válasza:
Ennyi erővel megspórolhatnád a lenyelés fázist és egyszerűen kiköpöd, ugyanolyan degenerált dolog mind a 2 csak a 2. egyszerűbb :D Amúgy meg simán össze tudsz dobni sokkal jobb kajákat is egészséges alapanyagokból. Jó a hambit nemtudom, de mondjuk nekem soha nem volt hamburgerehetnékem, nekem teljesen jó egy tál jól elkészített hús vmi körettel. Viszont az édes íz néha hiányzik, nem is a csoki, mert azt soha nem szerettem annyira hanem inkább a cukrász termékek. De elkezdtem magamtól csinálgatni ilyen cuccokat egészséges anyagokból és teljesen jól működik. Tegnap pl vettünk egy fél kiló görög joghurtot ( ilyen eredetit nem a bolti) ahhoz tettem egy kis zsírszegény túrót, meg itt lehet kapni ilyen light tejet ( 400 forint vmi szója tej) ezeket összekeverem ( lehet turmixolni is) rakok hozzá egy fél kanál mézet meg kis xilitet vagy édesítőt ( épp ami van, de van hogy nem is rakok ) meg egy fél kanál fehérjét. Lehet még bele kis kókuszt is tenni. Hát mit mondjak olyan kva finom hogy majdnem fellált tőle a fszom :D így kijön pl 3-4 decire az egész és a túró miatt el is telít. Ha eddzés után vagyok én bármikor megengedek magamnak egy ilyet vagy vmi hasonlót. Zsír minimális van benne, nagyrészt fehérje meg kb 10 g ch ami egy hogy lassan fog felszívódni kettő meg amúgy is megy glikogénbe főleg ha eddzés után vagyok, meg bele számolom a napi ch-ba. Szal én ilyenekkel oldom meg. ÉS szálkásodok rendesen egyébként. Ha érdekel valakit tudok előtte-utána képet küldeni.
7/14 anonim válasza:
persze nem a fél kiló joghurtot csináltam meg egybe, hanem 10dekát :D egyszerre
8/14 anonim válasza:
de annyiban egyetértek az előzővel hogy a cigi meg a berugások nagyon hiányoznak nekem is pedig már kb 1-2 éve normálisan kajálok meg minden. Berugás is kb csak havi 1-2x de az nem nagyon hátráltat. A cigi hiányzik még mindig, gyakran álmodok is vele. ( 2 éve szoktam le)
9/14 anonim válasza:
Sok sikert a kibontakozó bulimiádhoz. Attol mert egy kaja "szemet" meg nem zsirosit egybol. A kaloriaplusz hizlal. Nem az ételek
10/14 anonim válasza:
Rohadt nagy tévhitben vagy kérdező: a szénhidrát emésztése már a szájüregben megkezdődik. Vagyis hiába köpöd ki, hányod ki az már elkezdett emésztődni.
Jézusom milyen idiótákkal élünk együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!