Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet meggyőzni egy...

Hogyan lehet meggyőzni egy nőt hogy edzen, ne egyen szemét kajákat, és ne csinálja a fogyókúrás marhaságokat?

Figyelt kérdés
Anyámat szeretném meggyőzni én már régóta kondizom de nem hiszi el hogy meg tudná változtatni a testét.. sőt még engem kritizál hogy egészségtelen meg hülyeség amit csinálok meg ahogy eszem..
2014. ápr. 23. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Mutass neki motiváló videókat.
2014. ápr. 23. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Az öregeket nem lehet meggyőzni berögződött dolgok.

Mint ahogy a régi komunisták se változnak meg, és ők eleve hülyék is.

Na valahogy így van berögződve a mutterodnál is ez a dolog az edzéssel kapcsolatban.

Azért sok sikert!

2014. ápr. 23. 15:10
 3/7 anonim válasza:
Sehogy. Nekem a nagymama korú orvos ismerősöm azt javasolta hogy ha lapos hasat akarok akkor egyek meg minden nap 2-3 teljeskiőrlésű szendvicset meg reggelire-vacsorára főtt ételt amit anyám csinál és hasizmozzak 10 percet minden este és akkor majd szépen lefogyok :D Pedig ő tanult biológiát is. Talán annyit tudsz tenni hogy főzöl normális diétás kajákat és megszeretteted vele (nálunk ilyen étel a paradicsomos káposzta meg a milánói pöri de a rozskorpa palacsinta is ízlett muternak)
2014. ápr. 23. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó te nő vagy?
2014. ápr. 23. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

az ijesztgetéssel elég jól lehet érvelni.

mostanában pár kolléganőm elolvasta a paleo könyvemből a veszélyes kenyér fejezetet,meg kitöltötték a glutén érzékenység tesztet és eléggé jól besza-rtak.

amikor egy cukros kolléga mérőjével még vércukrot is mértünk,akkor meg aztán végképp jött a para a kapott eredmény láttán.

úgyhogy vedd meg neki a könyvet az ráhozza a frászt elég sok emberre,ugyanakkor meg teljesen logikus következményeket ír le.

2014. ápr. 23. 23:08
 6/7 anonim válasza:

3-as vagyok. Nő? Háát,jah,valami nőstény gyúrós-mutáns-űrlény :D

Amúgy Korbács igazat szól,az ijesztegetés valóban hatásos,csak nem biztos hogy jó. Egyszer én is megijedtem hogy inzulinrezisztenciám van,elolvastam a paleó könyveket,juhuj ez majd meggyógyít és olyan szépen lefogytam pár hónap alatt hogy fél évig alig akart megjönni a havim. Utána pedig a nagy önmegtartóztatás után étkezési zavaraim lettek (hálistennek kigyógyultam belőle). Szóval csak óvatosan.

2014. ápr. 24. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:

az oké,hogy túlfogytál és ebből problémáid származtak,de az valószínűleg a kalória deficitnek volt köszönhető,mert a paleo egy étrend életmód,nem diéta.

diétázni is lehet vele remekül,de nem ez az elsődleges célja.

vagyis a hiba a számításaidban volt-túl nagy kalória deficit-nem a paleoban ebben az esetben.

az önmegtartóztatást sem értem,hogyan jön a paleohoz.

ezért a "szóval csak óvatosan" dolgot inkább magadnak kellene mondogatnod:)

2014. ápr. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!