Tömegnöveléskor lett egy kis pocakom, étrendem rendben van, szemét kajákat nem eszem, cukros italokat meg nem iszom, mi lehet a baj?
Tömeget akartál növelni, nem? Sikerült? Sikerült. A tömegnövelés nem csak és kizárólag az izomtömegedet növeli, hanem a zsírt is.
Tökmindegy mit mókuskerekezel, attól a hasad nem fog eltűnni. Majd ha elkezdesz szálkásítani akkor.
Értem :) Mókuskerék, ez tetszett :D
És mikor ajánlatos elkezdeni szálkásítani? Mert még úgy vagyok vele, hogy minél többet szeretnék fejlődni, és majd utána.. Csak ugye akkor annál többet kell majd fogyni hasról, meg akkor mindenhonnan fogok leadni igaz? Izomból is pl.
Szerintem akkor kezdj szálkásítani, amikor úgy érzed, hogy szeretnél szálkásítani. Vagy ha van edződ / tapasztaltabb haverod akkor hallgass rá.
A szálkásítás alapvetően a zsírt égeti le rólad. Az izomzatból ha jól tudom nem fogsz veszíteni (vagy csak keveset). Ezt én sem tudom pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!