Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha 100g (száraz) rízsben vagy...

Boricza kérdése:

Ha 100g (száraz) rízsben vagy 77g szénhidrát és amikor megfőtt a rizs akkor már csak 26g szénhidrát lesz benne. Azt hogy lehetne azt megoldani hogy ne főjjön ki belőle sok hanem csak kevés szénhidrát?

Figyelt kérdés
Mert láttam egy étrendet amibe az volt hogy 70g rízst kell megenni amibe 56g szhidrát volt akkor ez azt jelenti ,hogy azt szárazon eszi meg?

2014. jún. 20. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vótam. Mármint a piros mancsos.:)
2014. jún. 20. 19:22
 12/22 anonim ***** válasza:

Én még ilyenbe sosem gondoltam bele...valahogy nekem egyértelmű volt hogy 100g...:)

Mindenesetre egy ilyen kérdés hiányzott még mára:D

2014. jún. 20. 19:28
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Valaki kispécizet téged magának, részemről korrigálva.

(bár én nem is szoktam használni a pozitív szavazást se, mert úgy vettem észre, néhány unatkozó egyén meglát valahol valakinél egy 100% választ, már rögtön megy is lepontozni, és sajna a hülyékből több van. Ezért ha nem muszáj, nem pontozok mert nyílt kihívásnak veszik)

Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy az ilyenek troll kérdések, vagy tényleg van ilyen. Ha van, akkor üzenem a kérdezőnek, miért nem itta meg a vizet amiben a rizs főt, hát teli van ch-val.

2014. jún. 20. 19:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Igazából nem érdekel, ennél a kérdésnél még meg is értem, mert elég tahó, lenéző stílusban írtam :D

A vége jó volt :D

2014. jún. 20. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:
kalóriaguru főtt fehér rízs na innen vettem!!
2014. jún. 20. 19:39
 16/22 Gyúrós Gizi ***** válasza:
Ez most így estére nagyon fájt. :D
2014. jún. 20. 19:51
 17/22 anonim ***** válasza:
De remélem mostmár megvan hol a hiba. A víz miatt van (és sütés közben meg távozik a víz, ezért akkor kevesebb a tömeg) de a víznek nincs se tápanyag se kalóriatartalma, így teljesen lényegtelen
2014. jún. 20. 20:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttem rá, hogy akkor ha megsütöd a csirkét, nő a fehérjetartalma. :D
2014. jún. 20. 20:01
 19/22 anonim ***** válasza:
A nyers rizs veheto egy 77%os szenhidrat tartalmu oldatnak. Fozes kozben vizet vesz fel, tehat higitjuk. Az oldat teljes tomege no, viszont a szenhidrat mennyisege valtozatlan marad, aranyaiban tehat kevesebb lesz benne a teljes oldathoz kepest.
2014. jún. 20. 20:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy tűnik nem te vagy a legélesebb kés a fiókban - bár ezt úgysem fogod érteni. :D
2014. jún. 20. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!