Diéta alatt elég 2 gramm/kg testsúly szénhidrát? ) Bővebben lent)
Figyelt kérdés
102 kg vagyok.Edzés után mennyi kell,100 gramm elég? a többit meg szétosztom a többi érkezésen.2014. jún. 17. 06:23
1/4 anonim válasza:
100 GRAMM? mivan? És mikor jársz edzeni?
Két módszer van, ki tudja kinek melyik jön be jobban. Az egyik, hogy csak reggelire illetve utána, ebédre tolsz ch-t, majd edzés után valami kieget, mondjuk vitargot.
A másik, hogy reggel, majd edzés után eszel ch-t
Ez utóbbi nem javallott akkor, ha későn jársz edzeni.
2/4 anonim válasza:
Egy 100 kilósnak sem kell 100g ch edzés után, főleg nem diétában. Én pl glutamint teszek a fehérjéhez edzés után.
Egyébként pedig annyi ch kell egész napra, hogy tudj heti 0,5-1 kilót fogyni. Ez a helyes ütem, így nem lesz sok izomvesztés. Ha nem megy le heti fél kg, akkor csökkented a ch-t.
3/4 A kérdező kommentje:
egy átlag embernek mennyi ch kell a diétában?
1-1.5 gramm?
2014. jún. 17. 18:48
4/4 anonim válasza:
Most írtam, le hogy kell. Egyébként pedig genetikafüggő is. Indulsz kb 2g x ttkg-ról és csökkented, ha nincs fogyás. Én lemegyek 50g alá is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!