Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem pin@legyezés a...

Csak szerintem pin@legyezés a fegyencedzésen lévő edzéstervek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tehát pl. van ez az úgymond kezdő átmozgató edzésterv a bodybuildren amit kezdőknek ajánlanak. Ez kezdőknek való de ha bele gondolunk a fegyenc edzésben lévő jó magaviselet ez:

Hétfő: fekvőtámasz, lábemelés

Kedd: nincs edzés

Szerda: húzodzkodás, guggolás

Csütörtök: nincs edzés

Péntek: fekvőtámasz kézenállásban, híd

Szombat: nincs edzés

Vasárnap: nincs edzés

Ha ezt megcsinálom akkor még csak be sem durranok. pl 2-szer 15 fekvő, hogy lehet egy melledzés föleg úgy, hogy heti egy edzés van? Nektek Mi erről a véleményete?

Ja és megjegyezném szerintem tök jó a fegyencedzés de ezek az edzéstervek nevetségesek

2014. jún. 19. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez egy full kezdő terv, azoknak van, akik nem sokat mozogtak életükben. Nem muszáj ezzel kezdeni, nem kőbe vésett dolgok ezek.
2014. jún. 19. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem is egy jo bontas 3 nap kene mindet ha 1 gyakorlat van
2014. jún. 19. 19:54
 3/11 A kérdező kommentje:

sandorzsolt: Tudom de a könyv azt írj, hogy még egy ennél is könnyebbel kell kezdeni ami úgyan ez csak nincs benne híd és kézenállásos fekvő.

marcii: Tudom annak még lenne is értelme de most így kétszer 15 fekvő után hova kell egy hétig regenerálodni? Még tesi órákon többet csinálunk és az nem heti egyszer van.

2014. jún. 19. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kell a könyvet vakon követni és mindent beszopni. Lehet módosítani az egyéni fizikum alapján.
2014. jún. 19. 20:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek de nagyon sokan szentírásnak veszik és mereven ragaszkodnak hozzá sajnos.
2014. jún. 19. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanez van a sarga kapszulaval is de errol inkabb nem irok :)

Mindketto jo konyv es embereket bir rá az edzésre.

2014. jún. 19. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem sikerült értelmezned a könyvet ezek szerint. Ott egy sorozatban mondjuk van 2x15 fekvő, de legalább 2-3 sorozatot ajánl a könyv. A supermaxban vagy 45-50 sorozat is, attól már biztos bedurransz...
2014. jún. 19. 21:07
 8/11 A kérdező kommentje:

Neked nem sikerült.

Első megjegyzésedre:

[link]

Azt irja ennyi az egés edzés.

Másodikra:

[link]

2014. jún. 19. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
10-50 sorozatos edzes elegg fura
2014. jún. 19. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, ott azt írja, hogy sorozatonként annyit csinálj. Senki nem mondja azt neked, hogy csak egyszer csináld meg.
2014. jún. 19. 23:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!