Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itt a nyár, szeretnék változni...

Itt a nyár, szeretnék változni (? )

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy egy nagyon vézna gyerek vagyok... állandóan piszkálnak, bántanak, csúfolnak...

De végre itt a nyár és változtatni akarok. Szeretnék szeptemberben úgy visszamenni az iskolába, hogy szinte rám se ismerjenek. Szép izomzatot akarok magamra pakolni. Szeretnék végre én is emelt fővel, magabiztosan megjelenni a "világ" előtt.

Lehetséges ennyi idő alatt látványosan megnőni naturálban?

17F

2014. jún. 18. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Naturálban max havi netto 1 kg izom lehet, az is csak eleinte. Nem leszel pár hónap alatt izmos, ezt előbb kellett volna kitalálnod, de majd jövőre lehet egy jobb forma, ha most elkezded.
2014. jún. 18. 20:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval ezalatt az idő alatt szinte semmit sem fogok majd változni? Ergo ugyanolyan véznán megyek majd vissza suliba? :(
2014. jún. 18. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Pár kilóval több lehetsz, de csodát ne várj. De ezt nem azért írom, hogy ne csináld, sőt nagyon is jó, ha elkezdesz edzeni. Csak nem kell álmodozni nagy eredményekről.
2014. jún. 18. 20:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

[link]

Ilyen alkatot meddig tart elérni kb? És hogyan kell hozzá étkezni? Leírnád kérlek? Nagyon megköszönném :)

2014. jún. 18. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Két hónap alatt ne várj csodát. Szerintem legalább 6-8 hónap kell ahhoz, hogy változz.
2014. jún. 18. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek pár év, van akinek még több, és van aki sosem lesz ilyen naturálban. Ez genetikafüggő is.

kezdőknek először 2 hónapig teljes testes 3 napos edzés kell:

[link]

Majd lehet után osztott edzésre váltani. Célszerű először egy kétfelé osztott edzést végezni, un. A-B-A, B-A-B edzésrendszerben:

[link]

Ezután mehet a teljesen osztott edzés, ahol már egy izomra 3-4 gyakorlat is mehet (kisebb izmokra 2-3, nagyobbakra 3-4), így egy héten egy izomcsoportra már csak egyszer edzünk, hogy megfelelően tudjunk regenerálódni.

Naturálban maradjunk 3 vagy 4 napos edzésnél:

[link]

[link]

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2014. jún. 18. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Na, nem kell elkeseríteni a kérdezőt (nyilván hiú ábrándba sem kell kergetni)!

17 éves, tombolnak benne hormonok, a teste 2-3 hónap alatt sokkal nagyobb változásra képes, mint az itt válaszoló 20+ éves emberkék (természetesen magamat is beleértve).

Ebben a korban lehet havi több mint 1 kg izmot fölszedni, ráadásul ha nagyon vézna vagy, akkor egy kis zsirosodás sem fogja elrontani a kinézetedet (már ha tényleg lesz alatt izom is, nem csak "folyni" fog).

2014. jún. 18. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Naturálban nem lehet többet, max zsírral. Nem keserítettem el, ne írj hazugságot. Pont hogy segítettem neki, írtam étrendet, tervet is. Azt nem vetted észre?
2014. jún. 18. 21:18
 9/10 *Glissade* ***** válasza:

Július, augusztus! Ez még kimondani is rövid;)

Sajnálom, de nem fogsz sokat változni szeptemberig, viszont év közben rrngeteget fejlődhetsz ha hozzá adjuk még a szeptember, október, november, december, január, februárt is. Tavasszal már írigykedve fognak rád nézni az osztály társaid.

Nyárra meg igazi álom pasi leszel!

Hajrá;)

2014. jún. 18. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért egy 17 éves annyival nem fog jobban fejlődni egy 20on évesnél csak mert picit több a hormon, szinte kimutathatatlanul
2014. jún. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!