Meglehet változni kívül, belül egy nyár alatt?
Sziasztok! Az a helyzet hogy eléggé önbizalom hiányos vagyok.15 kiló felesleg van rajtam amit leakarok adni a nyáron.Megakarom változtatni a külsőmet és belsőmet is, hogy legalább egy picit ember számba vegyenek az osztálytársaim.Minden lány osztálytársam vékony egyedül én vagyok ..ilyen..
Ki akarok törni, és megakarom nekik mutatni hogy én is vagyok ugyan olyan jó mint ők.
Semmi önbizalmam nincsen, mindig engem választanak tesin utoljára ha csapatban kell lenni.Elhitetik velem hogy egy senki vagyok, és sajnos az utóbbi időben el is hittem magamról.Le akarok fogyni, szép akarok lenni, azt szeretném hogy egy kicsit velem is foglalkozzanak.Kérlek segítsetek,írjatok tippeket hogy ezen a nyáron sikerüljön megváltoznom.
Előre is nagyon köszönöm.16/L
Ép testben ép lélek. Ha csinosabb leszel, környezetedtől több elismerő visszajelzést kapsz, és akkor könnyű lesz jóba lenni önmagaddal.
Ne MAJD nyáron akard leadni a 15 kilót, hanem már MOST rögtön kezdj el mozogni, este ne egyél, soha ne nasizzál, és az első 5 kiló 1 hónap alatt könnyen lejön, és már ekkor sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben.
Szerintem a fogyás sem fog menni 3 hónap alatt (15kg), mert ha elkezdesz mozogni, annak kb 1-1,5 hónap után van látszata és az még csak a kezdet.
Az önbizalom építése nehezebb feladat, ez nem fog eltűnni a fogyással, mert egy embernek nem csak amiatt nincs önbizalma, hogy van rajta felesleg. Az, hogy önbizalmat építs, hosszabb időbe fog telni és kitartás szükséges hozzá, valamint folyamatosan újabb és újabb kihívások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!