Előre is elnézést a szokatlan kérdésért. Elolvasod?
Csak szerintem ijesztő?
...ha valaki hangokat hall,
...enne emberhúst,
...és elrakná azt a "darabot" ,amit kiharaptam a számból?
Leírom Bővebben: A barátomról van szó. Nyáron egy este teljesen bepánikolt a szabadban, szinte engem nézett hülyének, hogy én nem hallom azt a hangot ,amit szerinte "egy hatalmas darázs" ad ki, ami a háta mögött van... Persze teljesen nyugodt környék, csend volt. Ő meg reszketett a félelemtől, a kapucniját fogdosta, mert úgy gondolta, a háta mögött rejtőzik a hatalmas "lény" ,ezért nem látja... nyugtatgattam, de kellett neki kis idő mire lenyugodott. Azt mondta halálfélelme volt akkor. Engem is eléggé megrémített ez az eset, mert amúgy én vagyok a "félősebb", tehát ,úgy gondoltam ,ha ő fél ennyire, akit még soha nem láttam megijedve, akkor már tényleg van ok rá... Túl nagy hatással volt rám ez a dolog, pár napig csengett a fülem az eset után ,mintha meghülyültem volna.
Már voltak máskor is furcsa dolgai, de próbáltam figyelmen kívül hagyni őket. Tegnap viszont, amikor (előre is elnézést) annyira ráharaptam a nyelvemre, hogy egy kis darab (kb 1mm) lejött, poénból azt írtam neki (nem volt velem akkor), hogy hnap elviszem. Ő pedig teljesen komolyan vette ,és megörült neki, azon gondolkozott, hogyan kéne tartósítani ,hogy "örökre vele legyen"..........
Ezekután jutott eszembe ez a nyári eset,és ...Kíváncsi lennék, mit gondol ,aki ezt elolvasta. Nem lehurrogást, lehülyézést szeretnék hallani, hanem értelmesen megfogalmazott véleményeket.
Köszönöm!
Ha ez igaz, akkor elmebeteg, egyrészt skizofrén, másrészt más baj is van vele, majd a pszichiáter megmondja.
Ja, és ne maradj kettesben vele egyedül, soha nem lehet tudni.
Azta büdös...
Skizofrén és kannibál is? Ez igen. Ki kéne vizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!