Hogyan lehet fogyni és hízni egyszerre?
A problémám egészen pontosan az, hogy néhány helyen némi felesleges zsír van rajtam (összvissz 2..3 kg), ugyanakkor a testsúlyom az ideális tartományban van, így tehát a nemkívánatos helyekről szeretném letisztítani a zsírt, ezzel együtt viszont izomtömeget szeretnék növelni.
Lehet ezt egyszerre végezni?
Ettõl tartottam.. :/
És mindenképpen előbb kell a zsírt lepucolni, vagy lehet kezdeni az izomtömeg növeléssel? Vagy ez se megy?
Csakhogy a testkompozíció változtatás se arról szól, hogy egyszerre fogysz és izmot növelsz, hanem egy nagyon precíz tömegelésről, ami kis zsírosodással jár, izomgyarapodás mellet, így a testzsírszázalékod kevesebb is lehet (több izom megy rád mint zsír).
De az tényleg igaz, hogy ez lassab folyamat, és nagy odafigyelés igényel.
Valamilyen szinten működik naturalban is a kettő egyszerre. Az inzulin szintedre kell figyelni. Ha alacsony az inzulin, akkor könnyebben vonsz kifele zsírsavat, ha magas akkor könnyebben építesz be tápanyagot.
Ha reggel vagy súlyzós edzés után kardiózol, nagy ch-s kajálás után edzel, és súlyzós edzés után nagy ch-s, protein dús kajálás megy, akkor meg felmegy az inzulinod, több tápanyagot építesz be.
De ahogy írták, ez is egy elég lassú folyamat.
Itt is van az adás: body.builder.hu/bbtv.htm4?vid_id=1869
Szerintem érdemes megpróbálni, de ne erre alapozz, ahogy bunny is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!