Lehetséges egyszerre izmosodni, de zsírból fogyni, szálkásodni?
Nem vagyok túlsúlyos (75 kg).Régebben gyúrtam is.De mostanában a suli miatt kevesebb időm volt és feljött egy kis zsírréteg plusz lement izom.
Szóval, ha fehérjeturmixal és alcsony zsírtartalmú husokkal elég fehérjét viszek be, viszont emellett kevés szénhidrátot és kevés zsírt akkor sem lehetséges?
Ja és még bringázom is úgy 2-3 naponta elég intenzíven
mondjuk AVG 160 feletti pulzussal ami tudom nem épp a zsírégető periódus.
Hogy érted? Mi a kölöngség izomnövesztés és izmosodás között? Egyébként én felsőtestre értettem az izmosodást.
Azt mennyire hátráltatja a bringázás? Nem túl gyakran látni kigyúrt kerékpárosokat.
izmot nem lehet növeszteni... egy pólyában vannak izomrostok amik stimulálás hatására egymásba csúsznak ezek a szálak sérülnek és hegesednek egyre vastagabbak és nagyobb tűrőképességűek lesznek
a bringás izomszövete a hosszú igénybevételhez alkalmazkodott, a gyúrós meg a rövid de nagy volumenű megterheléshez
mindkét fejlődéshez szükség van energiára meg építőanyagra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!