Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Arnold Schwarzeneggernek a...

Arnold Schwarzeneggernek a Testépítés Nagy Enciklopédiája nem elavult infókat tartalmaz?

Figyelt kérdés
Főként a táplálkozásra (célok szerint, szálkásítás, tömegelés; kaja alapanyagok stb...), és a táplálékkiegészítők használatára vonatkozó részek elavultsága érdekelne, hogy manapság is használható, vagy ki kell egészíteni az ott leírtakat frissebb infókkal?
2014. jún. 15. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért érdemes megvenni, jó kis könyv, de az edzéstervek nem naturáloknak íródtak. Az a gond, hogy megveszi Átlag Pistike és azt hiszi, hogy ezt követve hamar marhaizmos lesz. Aztán pár edzés vagy hét után lesérülhet+ túledzi magát, majd csodálkozik, hogy nem lett kigyúrt állat.:)

Van egy másik enciklopédia nálam, de az is hasonló ezergyakorlatos edzésterveket ír. Olyanról én nem tudok, ami megfelelően használható lenne naturáloknak. De majd ír más is, hátha van mégis valami.

2014. jún. 15. 15:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Engem elsősorban a táplálkozás része érdekelne hogy az hiteles legyen.
2014. jún. 15. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jó szerintem, az a neve, hogy Primitív Őserő. Főleg erőemelés szempontjából írja le, viszont testépítéshez is minden benne van. Az edzéstervek naturálba követhetők, az étrend rendesen le van írva ahogy kell, kardiót is nagyon jól elmagyarazzá. Van benn étrend tömegeléshez, szálkásításhoz és az elején híres testépítők/ erőemelők/ súlyemelők történetei, edzésmódszerei, tanácsai. Én 4000-ért vettem és sokat segített.
2014. jún. 15. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kell megvenned,scribd-en fönt van,beírod a gugliba aztán olvasod ingyen.
2014. jún. 15. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem elavult. A mai táplálkozástudomány a táplálékkiegészítő ipar marketingfogása. Arnold étrendje az edzés utáni turmixát leszámítva(az elég wtf) tökéletes.
2015. júl. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!