Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Arnold Schwarzeneggernek a...

Arnold Schwarzeneggernek a Testépítés Nagy Enciklopédiája nem elavult infókat tartalmaz?

Figyelt kérdés
Főként a táplálkozásra (célok szerint, szálkásítás, tömegelés; kaja alapanyagok stb...), és a táplálékkiegészítők használatára vonatkozó részek elavultsága érdekelne, hogy manapság is használható, vagy ki kell egészíteni az ott leírtakat frissebb infókkal?
2014. jún. 15. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Vannak benne elavult infók az tény de szerintem alapmű attól még.
2014. jún. 15. 13:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, azóta sokat fejlődött a sporttudomány és a sporttáplálkozás, ám ettől még jó alapmű, csak bizonyos dolgokat fenntartással kell kezelni.
2014. jún. 15. 13:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt le tudod írni, hogy melyik részeket kell kiegészíteni + infókkal?
2014. jún. 15. 13:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Manapság már azért a legtöbb írásban élesen el van különítve a szteroid használó és a naturál vonal,edzésben, étkezésben,ésszerűen elérhető határokban.De az alapokban megállja a helyét a könyv.
2014. jún. 15. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Jól írják a többiek, szerintem nem kiegészíteni kell, hanem módosítani. Én nem olvastam, csak hallottam a felrótt hibákat. Pl ideális fehérjeforrásnak tartja a tejet, túledzés felé tendáló edzéstervet javasol.
2014. jún. 15. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Imadja a tejet,mar alapszinten 6 dl-t javasol naponta

Az edzéstervei atlagembernek túl sok

2014. jún. 15. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem is a kajálással van gond a könyvben leírtaknál, hanem az edzéstervek brutálisan elrugaszkodottak. Egy naturál embernek ez rövid időn belül túledzés lenne. Ezeket a terveket inkább genetikai csodáknak találták ki ha még kokszolnak is.
2014. jún. 15. 15:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább úgy kell a könyvre tekinteni, mint egy napló, szóval csak leírja, hogy ő mit csinált és ennyi. Nem kell utánozni, de sok érdekes dolog is van benne pl. gyakorlatok leírása, testépítés története, alapfogalmak, saját élményei, versenyzéshez útmutató, pózolás és tele van képekkel igazi legendákról, ezért szórakoztató jelleggel teljesen jó könyv.
2014. jún. 15. 15:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel egyetértek, így kell ezt olvasni.
2014. jún. 15. 15:21
 10/15 A kérdező kommentje:
És akkor nem tudtok egy olyan könyvet, ami ténylegesen enciklopédia célt töltene be, amiben minden benne van, kajálásról, edzésről, tápkiegekről, viszonylag friss, nem elavult dolgokat ír? Ha valóban ez "csak" egy napló, amiből sok dolgot nem tudnék hasznosítani, akkor nem igen venném meg.
2014. jún. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!