Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 38-as felkar nagynak számít?...

38-as felkar nagynak számít? Vagy átlagosnak?

Figyelt kérdés

2014. jún. 13. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Viccelsz?, nekem 44 szálkásan és az is pici.
2014. jún. 13. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
én nem kimondottan "gyúrok" csak karban tartom magam, és nekem van így szinte alapjáraton 38-39... szerintem totál átlagos.
2014. jún. 13. 18:27
 3/11 A kérdező kommentje:
44 az nem pici, főleg szálkásan :D
2014. jún. 13. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Akik edzenek, azok között pici. Illetve nem nagy. Nagynak 46-47 fölött mondanám. Persze ez már naturálban nem sok embernek jön össze. Mármint szálkásan. Mert zsírosan lehet valakinek 50-es is, sőt a piaci kofának is van akkora.:)
2014. jún. 13. 18:39
 5/11 A kérdező kommentje:
és 17-18 évesen milyen a 38-as?
2014. jún. 13. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugi jó ez a kar. (Persze tömegelj tovább és majd szálkásításkor mérd le, akkor inkább reálisabb az érték :) ) Montez általában TÚL szerény, pedig csak sétáljon végig az utcán és milyen embereket lát... Bármelyik korosztályból.
2014. jún. 13. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, mikor kezdtél edzeni. Ha nem régen, akkor elég jó eredmény. Ha nyomod már pár éve, akkor lehetne nagyobb is. De nem csak ez számít, hanem arányosnak is kell lenni. Úgy értem, hogy nem a karméret a döntő egy fizikum megítélésében, hanem az összkép.
2014. jún. 13. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Testépítői körökbe nem, viszont az átlag embernek az már nagynak számít.
2014. jún. 13. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
igen, ezt akartam írni, hogy testépítőknél ez nem sok, amúgy okés. A termekben elég durva arcok vannak, ott az enyém is eltörpül.:)
2014. jún. 13. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne viszonyítsuk a kokszos majmokéhoz a felkart, meg nem kell elégedetlenkedni, szerintem ku.rvára nem szép egy 170cm magas ember 47-50 felkarral, nem rosszindulatból mondom, de van pl. erre is nállunk a terembe, szálkás felkarról beszélek.

38-as közepesnek számít, nem túl kicsi, de nem is túl nagy.

171-172cm vagyok és szálkás felkarom van, 9-10% körül mozog a testzsírom, 43.2cm felkarral rendelkezem, nagy vállakkal.

Bőven nagyobbnak is néz ki, mint amekkora, naturálban elérhető kemény edzéssel, persze ez sem 2-3 hónap.

44cm felkar szálkásan, bőven elég és esztétikus tud lenni.

Barátnőmnek is nagyon bejön a testem, a túl nagy darabokat ő sem szereti, nagyon gyönyörű barátnőm van és örülök, hogy magaménak tudhatom.

Meg az élet más pontajain is, ha nem vagy versenyző, semmi értelme növelni jobban.

2014. jún. 13. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!