Mi a véleményetek azokról, akik "belebuzultak a testépítésbe"?
kérdező, én belebuzultam, csak nem a testépítésbe, hanem az ilyen tavaszi magkezdeményekbe mint te.
ide jössz provokálni ebbe a kategóriába, és elvárod hogy bájcsevegjünk.
na mindegy is, visszakanyarodva az irományom elejéhez...buzulás!
te térdelsz, vagy eléd álljak és teszed a dolgod?
na további jó billentyűzet csapkodást!
Miért nem csinálsz egy arany középutat? Számolod a kalóriákat, megeszel bármit és tartod a súlyod.
Az átmeneti böjtölés bejönne neked. Ott csak egy meghatarozott idon belul eszel viszont akkor elfogyaszthatsz jó nagy adagokat.
Kérdező, nem leszel túl népszerű :D De én sem :D
Én 8 éve edzem. Kihagyások nélkül, edzés és táplálkozás elméletben rengeteg embert lealázok. Sokan jöttek hozzám úgy oda a konditeremben régen, hogy "te miért nem versenyzel?" meg "te aztán tényleg keményen edzel" stb...tipikus betokosodott gyúrós voltam, mindenki sz*r volt valamiért, ha nem értett egyet az edzés,étkezés,pihenés szentháromságnak alá vetett élettel. Nem értettem, hogy lehet úgy élni, hogy egészségtelenül eszel, vézna vagy, a tested állandóan mérgezed, kialvatlan vagy és rosszul voltam tőle, hogy mivel mérgeztem eddig a testemet...
de volt egy dolog ami felpattintotta a szemem.
Azóta arany középutat járok. Edzek - de nem csak gyúrok. Egészségesen étkezem - de ha megkívánom a chipset, eszek.
Pihenek eleget, de nem stresszelek be rajta, ha fenn kell maradnom egész éjjel.
És tudod, látom, hogy mennyi sérült ember van, aki mindent onnan néz, hogy kinek mekkora a karja. Kár hogy a valóságban, a felnőtt életen ez nem számít. Tudod hol számít? a kocsmában, a diszkóban meg a börtönben.
Nézz ki sportosan, legyen rajtad izom, de senkit nem érdekel hogy 35-ös vagy 45-ös a bicepszed - a többi gyúróson kívül.
Több energiába kerül fenntartani egy átlagon felül izmos testet, mint amennyit érsz vele.
Szóval, hogy mi értelme van? SEMMI.
Olvasd el a Vágyaimban című könyvet( nem, nem ez lendített ki az "egészség betegségéből" :)
+1 Nem sírok a sarokban, ha hirtelen le kell futnom/tekernem 10-20/60-70 kilométert és a karom hirtelen 3 centit zuhan össze, a combom meg 6-7et. Mert nincs semmi jelentősége.
Régen el sem indultam volna ilyen megmérettetéseken, mert a nehezen felszedett izomtömegemet sajnáltam elveszteni. Elég korlátolt felfogás amikor te vagy az izmaidért és nem az izmaid érted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!