Nyár keményebb tömegelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Itt a nyár, van időm többet pihenni, edzeni mindig, szóval mindenre nagyjából van időm.
Jelenleg van rajtam 3-4 kg izom
Testzsírom 13-14% körül van.
Szeretnék kipróbálni egy durva 3 hónapos tömegelést.
Étrendem tökéletesen rendben van (nem most kezdek edzeni, már tél végétől edzek kb.)
HMB kombinálnám Kreatin monohidráttal.
+ menne NO fokozó is rendesen Hát és kar napon (Nagyon betegesen szeretem ezt a két izomcsoportom és durván le is edzem mindig)
Multi Pro Plus + C-Vitamin+D3 Vitamin+Omega3+Aminosavak
fog menni mellette.
Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen kemény 3 hónapos tömegelés után lesz látszata ennek ?
2014. jún. 11. 18:15
1/5 anonim válasza:
Lenne, ha kalória pluszban leszel. De naturálban max havi 1kg izom jöhet és az is csak kezdőknél. Tehát ne várj azért sokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom, hogy nem leszek egy Ronnie Coleman, de azért dob rajtam picit nem ? Reálisan gondolkodom, nem vagyok elszállva :) Igen tömegnövelő étrendem van
2014. jún. 11. 18:28
4/5 anonim válasza:
Leírtam mennyi izom jöhet, pár kg. Ettől nemhogy coleman, hanem közepesen izmos sem leszel. Nem pár hónap alatt lesz jó forma, hanem évek alatt.
5/5 anonim válasza:
majd jövőnyárra :) ha mindent csinálsz rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!