Fél éves heti 7 napos edzéstervem volt. Abba hagytam 1 hónapja, elölről kezdjem? 22/L
22:39:
Havonta osztottam be mikor mit edzek, volt, hogy csak napokat cseréltem pl: 1. hónap Láb-popsi nap, 2. nap aerob 3. nap hát kar. 4. nap aerob 5. nap mell karr. 6. nap aerob 7. pihenő.
Kövi hónap: 1. nap váll kar- 2. aerob 3. nap láb popsi. 4. aerob. 5. nap mell kar. 6. nap aerob 7. nap pihi
Étkezés: Leosztva napi 5x étkezés. Mellette C-vitamin, D vitamin, Magnézium (Mg kis mennyiségben) L carnitin edzés előtt fél- 1 órával. Kávét is ittam.
A súlyzós edzéseim végén ugyan úgy volt minimum 10-20 perc kardió ami vagy szoba bicó vagy ellipszistréner volt. Ez így levezetésnek volt csak.
Edzéseket próbáltam mindig ugyan abban az időpontban tartani, és előtte nem ettem. Viszont éhgyomorra sose edzettem.
RR nem tetszik. Egyszer neki ültem leszámoltam a gyakorlatokat, mert utálom, hogy sipákol. és teljesen más szám jött ki a két oldalra... Plusz eredménytelen ha fél évig monoton ugyan azt az edzést csinálod a szervezeted hozzá szokik szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!