Valaki el tudja mondani, hogyan is működik egy konditerem?
Figyelt kérdés
Az van hogy itt vagyok 16 éves 103 kg-al. Idegesít a dolog és most jött el az a pont az életembe hogy változtatni szeretnék rajta. Ezért gondolkoztam konditermen. Hogyan működik egy konditerem? Besétálok regisztrálok és akkor mindjárt írnak is egy edzéstervet vagy azt nekem kell? Súlyokat elmondják, hogy kb mennyivel érdemes ezt meg azt csinálni? Vagy nekem kell megmondani hogy mit szeretnék elérni (fogyni + azért valahogy kinézni) és erre írnak edzéstervet. A másik pedig a bérlet, milyet érdemes venni? Heti 3 napos vagy négy esetleg korlátlan? 16/F2014. jún. 8. 14:49
11/13 anonim válasza:
Utolsó jót írt. Ha van módod hosszabb távon személyi edzőre, az sokat segít. Nekem elsősorban abban, hogy többet hoz ki belőlem mint amit magamtól csinálnék.
Célirányosan tudsz haladni - ami, kezdőként elég "nehéz" lenne, mikor még nem tud semmit az ember. Dolgozni persze neked kell. :)
És tényleg fontos még, hogy olyan létesítményt keress, ahol sportolók vannak, és ők vállalnak személyi edzést. Ne a szépen mosolygó 25 éves zselézett hajú Tibikében bízz meg.
12/13 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy nem segít senki. Nálunk hozzáértő edző van és simán segít ingyen is. Elismerem, hogy van olyan terem is, ahol csak egy plázaanyag üldögél a pultnál, de ez nem igaz minden teremre.
13/13 anonim válasza:
Elöször is gratulalok az elhatarozasodhoz,jol teszed! En is megfordultam mar par teremben es el kell,hogy mondjam,hogy nö letemre mindig is jobban szerettem a "pasis",amolyan igazi gyurotermeket.Ott tenyleg normalisabbak az emberek mint ezekben a kikent fittness helyeken. Amikor en elöször lementem en is be voltam egy kicsit szarva,hogy biztos majd mindenki a plusz 10 kilomat fogja nezni na meg az utanam lebegö seggemet.De nem igy volt,söt,azok az emberek akik tenyleg gyurni jarnak le,pont nem azzal vannak elfoglalva,hogy te hogy nezel ki hanem a sajat külsejükkel.Vettem egy haviberletet es segitseget kertem 1 honapra egy szemelyiedzötöl.Ö megmutatta hogyan kell helyesen hasznalni a gepeket,irt egy kezdö edzestervet es utana mar csinaltam magamtol,immar 7 eve.:-) majd lemesz egy parszor,megszokod,megszoknak ök is,beilleszkedsz es utana mar imadni fogod. Ja,es ha kesöbb valamit nem tudtam vagy nem ertettem,megkerdeztem valamelyiköjüket es ök teljesen normalisan valaszoltak,segitettek.Csak ugy mint itt a GYK-n.:-) Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!