Hogy lehet olyan fenekem mint Jen Seltere?
Figyelt kérdés
valami tomegnovelo,mit csinaljak naponta?2014. jún. 7. 21:29
11/21 anonim válasza:
Persze kivételek vannak.
De szerintem így is fals ideál mert ilyen adottság nélkül megközelíthetetlen és ez szépen rombolja az önbizalmat.
Az hogy kinek hogy tetszik már egyéni dolog,szerintem borzalmas :D
12/21 anonim válasza:
Szerintem meg tökéletes feneke van!
14/21 anonim válasza:
Szerintem meg nem az volt a kérdés, hogy nekünk tetszik e, hanem hogy a kérdező mit tegyen. Peace. :-)
15/21 Andi80018 válasza:
Az a kép a táncos magassarkúban guggoló p..icsáról elég vicces szerintem. Ja, és szerintem full photoshop.
16/21 anonim válasza:
Jaj ne irigykedj már!
Persze vicces, hogy beáll magassarkúba guggolni, nyilván a fénykép kedvéért így állt be, azt kész.
De ő Coco Austin akiről egy csomó kép, meg tv-felvétel stb... van és mindegyiken ilyen szép a feneke.
Sőt mondom, hogy mikor megvádolták, hogy biztosan szilikon, élőben ki is vizsgáltatta magát, hogy bizonyítsa, hogy igazi!
18/21 Andi80018 válasza:
Dehogy irigykedem! :-) Annyira szarul azért nem nézek ki, hogy ilyenekre irigykedjek. Akkor nem photoshop, nekem mindegy igazából...
19/21 anonim válasza:
Annyi jó dolog van az egészben, hogy végre több lány nekiállt edzeni rendesen. A többség viszont még mindig úgy van, hogy a súlyzós edzés az férfiaknak való és "nem akarok izmos karokat meg vállakat"
20/21 A kérdező kommentje:
en imadom a karjaimat..jamegse
2014. jún. 7. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!