Melyik az a torna gyakorlat amitől nagyobb lehet a fenekem?
Fogyni semmiféleképp sem szeretnék, inkább ellenkezőleg..Hízás mellett meg formásodás, izmosodás a cél. Azért gondoltam én is a súlyokkal való edzésre, olvastam róluk. De az étrendem milyen legyen? Mit kellene főleg ennem? Az a fajta vagyok aki sokat eszik mégse látszik meg rajta, általában azt eszem ami jön, erre sosem figyeltem eddig.
És első válaszoló: az a "térden állva emelgeted hátra és felfelé a lábadat lábsúllyal" hogy néz ki? Nem nagyon tudom elképzelni.
Többieknek is köszönöm! :)
Hát ahogy le is írták: letérdelsz, és felfelé emelgeted, tolod a lábad, ahogy csak tudod. De inkább azokat csináld, amit írtam. Ja, hát meg persze teljes testre kellene edzeni, nem csak fenékre. :-)
A kajálást pedig ha jön hozzáértő, akkor talán leírja neked.
Ezt olvasd el, nézd meg, hasznos lesz:
Edző terembe sajnos nem tudok járni, mert ahol lakom nincs :( De összeállítottam egy tervet, amit majd itthon is tudok csinálni, több gyakorlatból áll, amiket innen és másfelől szedtem össze. A súlyokat is valahogy megoldom. Az étkezés szerintem marad a régi, most arra törekszek hogy minél többet egyek, és kicsit hízzak is. Ha így haladok, folyamatos edzés mellett mikorra lehet észrevenni változást? Mikor érhetek el jónak mondott eredményt?:)
Különben köszönöm a választ mindenkinek, mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!