Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin mellé muszáj ilyen...

Kreatin mellé muszáj ilyen sok vizet inni?

Figyelt kérdés
Sziasztok,elkezdtem kreatinozni,de egyszeruen képtelen vagyok a feltoltesi idoszakba,1-1 litert meginni egyszerre,edzés után es előtt. Érdekelne hogy nem lehet úgy,hogy bekanalazom a számba és úgy rá iszok? Természetesen nap kozben sokat iszok!

2014. jún. 7. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha 1g kreatinhoz 1dl vizet számolsz. De nem gond, ha kevesebb megy. Pl a kapszulás kreatinhoz sem iszik senki fél liter vizet és az is felszívódik.

De miért nem osztod el 5grammos adagokra a napi pl 20grammot, így egy alkalommal csak fél liter vizet kellene leküldeni.

2014. jún. 7. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
En is igy gondoltam volna,de azt mondták hogy edzés elott es utan,akkor lehet ugy is hogy mondjuk reggel meg edzés utan fel litert?
2014. jún. 7. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze. Elosztod a kreatin adagot kb 4 felé. És megy pl reggel, dél körül vagy ilyesmi időpontban, edzés előtti kaja előtt, és edzés után a turmixba.
2014. jún. 7. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaa ertem koszi:)
2014. jún. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!