Igy van ertelme itthon expanderezni, felulesezni meg fekvotamaszozni? Mamam nem erti meg h a kaja fontos es kevesbe zsiros kene. Ilyesmit csinal: madartej, porkolt, chilis bab, somloi, kenyer sonkaval, kaposzta leves meg vesz naponta peksutit
Elhiszem és én is örülök neki, hogy ilyen szülők vannak!
Viszont az "el kell menni 21 évesen dolgozni" kommentelővel nagyon nem!
Tudod én tavaly végeztem és legalább 3 különböző munkahelyem volt!
Csak tudod 2 ezerért Te sem 12 óráznál szívesen és nagyon nem büdös a munka!
Kíváncsi vagyok névtelenül te miképpen is értesz a testépítéshez, másrészt milyen munkaviszonnyal és önálló életmóddal rendelkezel, kedves kommentelő.
Hidd el nem mami fizette a tanfolyamot! Másik meg ez!
Amit kihangsúlyoznék, hogy nem 100 kg-os vadállat akarok lenni és nincsen irreális terveim, hogy videózom magam és full romszálkás kis *** legyek!
Csupán azt kérdeztem VAN-E ÉRTELME ITTHON TEVÉKENYKEDNI!
NEM AZT, HOGY LEHETEK-E OLYAN MINT Zyzz vagy Arnold S. vagy akárki más!
Nem is ismersz.
Mr. Nagyszáj
Ha így kérded, akkor miért ne lenne értelme? A mozgásnak (bármifélének) alapnak kell lennie!
A fejlődésed meg azon fog múlni, hogy a kajád-edzésed-regenerálódásod mennyire tökéletes. De ettől független az edzésnek mindig van értelme, csak a fejlődéshez szükséges tényezők hiányában a látszata lesz kevesebb!
Köszi a válaszaid Steph én így is kérdeztem.
Idézem: "Igy van ertelme itthon expanderezni....és bla bla bla"
Szóval többen nem is értelmezték a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!