Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igy van ertelme itthon expande...

Igy van ertelme itthon expanderezni, felulesezni meg fekvotamaszozni? Mamam nem erti meg h a kaja fontos es kevesbe zsiros kene. Ilyesmit csinal: madartej, porkolt, chilis bab, somloi, kenyer sonkaval, kaposzta leves meg vesz naponta peksutit

Figyelt kérdés
ugye hogy tré? :s oke h itthon nem erhetek el Zyzz kinezetet de ezek a kajak durvak nem? 21/f

2014. jún. 7. 11:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Elhiszem és én is örülök neki, hogy ilyen szülők vannak!

Viszont az "el kell menni 21 évesen dolgozni" kommentelővel nagyon nem!

Tudod én tavaly végeztem és legalább 3 különböző munkahelyem volt!

Csak tudod 2 ezerért Te sem 12 óráznál szívesen és nagyon nem büdös a munka!

Kíváncsi vagyok névtelenül te miképpen is értesz a testépítéshez, másrészt milyen munkaviszonnyal és önálló életmóddal rendelkezel, kedves kommentelő.

Hidd el nem mami fizette a tanfolyamot! Másik meg ez!

Amit kihangsúlyoznék, hogy nem 100 kg-os vadállat akarok lenni és nincsen irreális terveim, hogy videózom magam és full romszálkás kis *** legyek!

Csupán azt kérdeztem VAN-E ÉRTELME ITTHON TEVÉKENYKEDNI!

NEM AZT, HOGY LEHETEK-E OLYAN MINT Zyzz vagy Arnold S. vagy akárki más!

Nem is ismersz.

Mr. Nagyszáj

2014. jún. 7. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha így kérded, akkor miért ne lenne értelme? A mozgásnak (bármifélének) alapnak kell lennie!

A fejlődésed meg azon fog múlni, hogy a kajád-edzésed-regenerálódásod mennyire tökéletes. De ettől független az edzésnek mindig van értelme, csak a fejlődéshez szükséges tényezők hiányában a látszata lesz kevesebb!

2014. jún. 7. 14:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaid Steph én így is kérdeztem.

Idézem: "Igy van ertelme itthon expanderezni....és bla bla bla"

Szóval többen nem is értelmezték a kérdésem.

2014. jún. 7. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!