A fekvőtámasz milyen izomzatot erősít?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 08:38
1/9 anonim válasza:
Elsősorban a tolóizmaidat: váll elülső része, tricepsz, nagy mellizom. Emellett stabilizáló szerep jut a törzsizmoknak, a bicepsznek, és a hátnak is.
2/9 anonim válasza:
A vállszélességű fekvőtámasz leginkább a tricepszet, de a bicepszet is erősíti.
A keskeny fekvőtámasz a mellizmokat is , a széles fekvőtámasz pedig a hátizmokat erősíti a bicepszen és tricepszen kívül.
3/9 anonim válasza:
A bicepszet nem erősíti, az csak stabilizáló szerepben van fekvőtámasznál.
4/9 anonim válasza:
Márpedig nekem erősíti. Erről ennyit..
5/9 anonim válasza:
ja, neked tuti. :) mutass már egy képet a nagy bicepszedről kisgyerek.
6/9 anonim válasza:
De megszoktam, hogy mindig jön egy idiota kiskocsog, aki nem ért hozzá csak okoskodik. Tessék, hol látsz te itt bicepsz erősítést kisgyerek?
7/9 anonim válasza:
Te ideges vagy ilyenkor egyébként? Vagy miért köcsögözöl meg kisgyerekezel itt? Agyadra ment a tesztoszteron? Vertek kiskorodban vagy mi van veled?
8/9 anonim válasza:
Nem vertek és ideges sem vagyok, csak így írok, ha idiótaságot olvasok. Ennyi.
9/9 anonim válasza:
Hát igen, nem csoda, hogy kialakult az izomagyú barom sztereotípia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!