43as kar jónak számít?
Figyelt kérdés
ennyire nem komoly a kérdés:) szeretem az állóképességi sportokat, de különösebben nem szoktam súlyzós edzést végezni, heti 1-2 alkalommal átmozgatom magam néhány fekvőtámasszal, húzódzkodással stb stb, egyébként főleg futok, bringázom és nyáron úszom, mert csak természetes vízben szeretek... újabban a barátnőm haveri körében megjelent néhány ilyen kis gyúrós kis suhanc, mindig nagyzolnak, hogy ennyi meg annyi ideje gyúrnak, stb és, hogy ilyen 35 meg 37 es karjuk van, és ez milyen jó, meg mennyit fejlődtek...
Ha nekem alapjáraton különösebb edzés nélkül 43-as, akkor én most valami istencsászár vagyok?
amúgy ács vagyok az közrejátszhat :D
2014. jún. 6. 17:06
11/11 anonim 

válasza:

Akkor te. De most hogy jön ide a verekedés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!