Ha 15 évesen 130 kg-ot nyomok ki fekve az jónak számít? A teremben főleg fekvenyomok, ha idősebb leszek fekvenyomó versenyre szeretnék járni.
En is simerek ilyen adotsagu sracokat.Ugye vagy teny es valo.De ha versenyszeruen akarod nyomni akkor gyujts sok penzt mert fog kelleni a sok tesztoszterin injekciokra+hormon keszitmenykere.
De 15 evesen 130 az szep:)Jo az adottsagod:)
Szépnek számít de nagyon. Ahova én járok terembe, csomó bohóc van ott. Felpakolnak 100 kg-ot aztán kinyomják 4x és elvannak, mintha kitudja mit csináltak volna.
Én lazán 90-100 kg-al szérizágatok, nem keménykedek, hogy most lássa más mennyivel bírok. De menne e fölött is.
Főleg, hogy 15 éves vagy szép jövő áll előtted.
Én lemondta a versenyekről, mindenhol koksz és teljesítménynövelők mennek és nem akarok az ördögi körbe belépni, csak így lehet érvényesülni, ha valami komolyabb terveid vannak.
ismerek egy 17 éves srácot, 200 fölött nyom!
eb junior bajnok!
az már elég jó eredmény!
17 évesen többel szériázik fekvenyomásban mint amit én egyszer is kitudnék nyomni!
a mai gyógyszeripar sokra képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!