Mekkora felhúzás számít jónak naturálban?
Figyelt kérdés
Üdv.
Mekkora súly számít jónak naturálban, felhúzásnál.
1x és szériázásnál ?
Természetesen 17 évesen. De a kor ne legyen befolyásoló tényező.
2014. máj. 2. 19:22
1/17 anonim válasza:
De a súly még a kornál is fontosabb tényező lehet. 17 évesen azt mondom, hogy 100 kb azért illik. Én régebben edzettem most csak itthon, vékony testalkatú vagyok. Azonban ha oda kerülne a sor a 100-ot simán felhúznám. Ez nálam egy alap súly. Még ha valaki nem edz akkor is alap "férfias" súly hülyén hangzik de akkor is.
2/17 anonim válasza:
A testtömeg kétszerese az kb már haladó szint. A 100kg az lópikula.
3/17 A kérdező kommentje:
Tegyük fel 70 kg vagyok :) Felhúznék 1x 150-180 kg-ot már jónak számítana ?
2014. máj. 2. 20:01
4/17 anonim válasza:
Igen jónak, de ezzel csak hobbiszinten lennél jó, versenyhez több kell. Na mondjuk ott nem is naturálok vannak.:)
5/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék versenyezni, koksz a versenyhez olyan, mint a fehérje az izomépítéshez már :) Koksz nélkül esélytelen.
2014. máj. 2. 20:08
6/17 anonim válasza:
Én most 92 kg vagyok, 180-at 1x fel tudok húzni. De nem mondanám magamat erősnek, vannak akik 210-220 körül is simán felhúznak, hasonló, vagy még kisebb testsúllyal.
7/17 anonim válasza:
okés, csak leírtam. Amúgy igen, anélkül nem sokra mennél.
8/17 anonim válasza:
Amúgy igen az elég jó akkora testsúllyal, de a 150 meg 180 között elég nagy különbség van :D jó nagy intervallumot adtál meg.
9/17 A kérdező kommentje:
Ez attól függ, mennyire kipihent az ember, meg egy kis no fokozóval is rásegít-e ? Meg kreatin kúra alatt vagy-e ? Sok mindentől függ ez, meg a szellemi erőnlétedtől is aznap.
2014. máj. 2. 20:16
10/17 anonim válasza:
NO fokozó és kreatin nem tesz hozzá 30 kilót, az tuti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!