genetika függ hogy ki meddig tud eljutni,mivel itt még senki nem érte el a maximumát így tapasztalatot nem tud írni senki,találgatni másokkal dobálózni meg nincs értelme mert az sosem biztos hogy naturál.
2014. ápr. 30. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
"Martin az átmeneti böjtölés "guruja" és egy egyszerűbb modellje van a megfigyelései alapján a top naturálok között, akik 4-5%-os testzsírral versenykész állapotban vannak. Az ő egyenlete:
Testmagasság centiben - 100 = a felső testsúly határ leszálkásítva versenyre (5% férfiaknál)
Nem elfelejtendő, hogy a versenykész test víztelenített és talán szénhidráttal sem teljesen feltöltött, így 2-4 kg hozzáadható ehhez, hogy reálisabb zsírmentes tömeget kapjunk. Az adatok így megegyeznek a Casey-féle eredményekkel."
tesztoszteron.hu - A naturál genetikai potenciálod
Ha gondolod elolvasod.
2014. ápr. 30. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
hát kb amit előttem írtak: szálkásan: testmagasság-100 + pár kg. Ennyi lehetsz.
2014. ápr. 30. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
Versenyformában magasság-100 kg elvileg. És ez 5%-os testzsirt jelent.
dirtboy, én szerintem azért elértem 29 év edzéssel a genetikai határomat. Az más kérdés, hogy ez nem túl nagy, mert nem jó a genetikám. De amit lehetett azt elértem.:)
2014. ápr. 30. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Ennek alapján én pl 70 kg lehetnék, ha versenyeznék? Akkor... "Steroids rising..." :D
Na jó, nem, de be akarom bizonyítani ezek után, hogy ez nem így van! :)
2014. ápr. 30. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Pedig így van sajnos.
2014. ápr. 30. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Lénárd Lajos is versenyen kb 70 kg, pedig neki jó genetikája van, és lehet, hogy megy egy kis cucc is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!