90% SOY PROTEIN ISOLATE - 2kg/3300 FT Lehetséges hogy ilyen arért ennyit, ilyen minoségben?
igy van, a jo étrend fontosabb mint a tapkiegek, a fejlodést én ugy értettem hogy lényegében szedtem fel izmot akkor is amikor tejsavo ment és akkor is amikor szoja
de tudod sokan vannak akik azt gondoljak hogy minden a fehérje por biologia felszivodasan mulik, emiatt csakis csak tejsavo mehet, és az életbe nem probaltak semmi mast emiatt, nem beszélve arrol hogy raadasul a scitectol veszik meg a legdragabb szarokat
Na baratom, megjott, ossze hasonlitottam a tejpor.hu-ssal, es teljesen mas. A tejpor.hu-s nagyon finom, nem erezni egyaltalan a szoja izet es egyaltalan nem habosodik. Olyan mint amilyennek a myproteinest is mondjak. Ellenben a stillmass-osnak vmi iszonyat undorito ize van, meg tejben is, nem is teljesen krem szinu, mintha lenne benne egy kis zold arnyalat, az oldodasa viszont jo, es csak egy picit habosodik. Ebbol en arra koveteztetek hogy a 90% kamu, es valojaban ez inkabb csak egy atlagos koncentratum, olyan 70%-os feherje tartalommal.
A 3300Ft igy mar nem annyira nagy extra meg 2 kiloert sem, mert ha meg nem is finnyas az ember akkor is nagyon szar inni. En maradok a tejpor.hu-snal, ok megbizhatoak. Ez meg majd este lecsusszan boleroval vagy vmi nagyon kemeny izesitovel.
Kossz a segitseget es remelem en is tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!