Edzés után jó a kevert fehérje (Power Protein) is gyors CH-val? Anyagi okokból döntök ezen fehérje mellett.
Hát a power protein elég gagyi cucc, ha anyagi okok vannak akkor inkább ételre költsd a pénzt, amugy is az az első.
Ha a kajálásod rendben van akkor nézzél valami olcsóbb tejsavó koncentrátumot azzal jobban jársz, vannak olcsóbbak is, inkább az mint ez a szójás trutyi. :D
Power Protein 4kg az 12.390 ft
Ebben az árban mit ajánlanátok mást, jobbat?
egeszseg.szepseg
Én egy éve edzek, megettem már nem egy doboz tejsavófehérjét, 100%wpp, MHN. Kaja rendben, amennyire lehet.
Megmondom öszintén nem igazán hozott semmit a tejsavó, három hónapja nincs tápkiegem, de a forma maradt a tojás és csirkehústól is.
Most azért gondoltam hogy kipróbálom ezt, mert szerintem ártani nem árt, és ÉN személy szerint ÉN, abszolút nem vagyok elájulva a tejsavótól, vár tény hogy jó marketing a csilli-villi dobozokban, és a sok erős ember ezt tartja a kezében mikor fotózzák. Biztos ettől olyan izmosak...
Én megveszem, kipróbálom reggel és edzés után is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!