Titeket mi motivál edzés közben?
ide jár egy ember a terembe, iszonyat tele van, csak a bicepszén van legalább ujjnyi vastagságú ér, meg a homlokán is kb ekkora, mikor felhúzást, vagy guggolást csinál!
akkor a fószer, hogy jay cutler mellette kisiskolásnak tűnne.
hummer-rel jár edzeni, de csak a kapaszkodóval tud ki-be szállni, mert akkorára megnőtt szegényke.
nos szinte a teremben mindenkinek ő a példaképe.
van olyan is aki edzeni is elfelejt, ha emberünk jobban belelendül az edzésbe, és a terem különböző pontján ált csak ő a téma...biztos most emelte az adagját, hogy ennyivel nyom nyakból, figyeled tegnap óta is nagyobb lett a karja, hatalmas a háta, nekem mikor lesz ekkora....
nos ezt így kell elképzelni minden egyes nap!
Engem is, főleg amit az utolsó válaszoló írt.
Nameg a személyi edzőm.
Múltkor épp panaszkodott, hogy mennyi koxos figura van, mikor ez a sport igazából nem így működne, és nem erről szólna. Engem nem motiválnak a nagydarab figurák, viszont aki sportos, arányos, egészséges és ésszel dolgozik, ők igen.
Az edzésre magára nem kell motiváció, egyszerűen élvezem.
Az, hogy az aktuális célt tlejesítsem az edzésen belül. Nos egy fejszámolásos módszert alkalmazok.
Pl. 30 négyütemű fekvőt csinálok, akkor számolom: 5 kész, na az már az egyhatoda. 6 kész, az már egyötöde. 10 kész, az már a harmada. 15, már a fele. Tudom valakinek fura, de nekem ez jött be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!