Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket mi motivál edzés közben?

Titeket mi motivál edzés közben?

Figyelt kérdés
Mi az ami erőt ad a lelketeknek is,hogy nyomjátok,csináljátok?

2014. jún. 5. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy még van 3-4 ismétlés, amit meg kell csinálni...
2014. jún. 5. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
semmi, egyszerűen szeretek edzeni, mozogni, élni...
2014. jún. 5. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

ide jár egy ember a terembe, iszonyat tele van, csak a bicepszén van legalább ujjnyi vastagságú ér, meg a homlokán is kb ekkora, mikor felhúzást, vagy guggolást csinál!

akkor a fószer, hogy jay cutler mellette kisiskolásnak tűnne.

hummer-rel jár edzeni, de csak a kapaszkodóval tud ki-be szállni, mert akkorára megnőtt szegényke.

nos szinte a teremben mindenkinek ő a példaképe.

van olyan is aki edzeni is elfelejt, ha emberünk jobban belelendül az edzésbe, és a terem különböző pontján ált csak ő a téma...biztos most emelte az adagját, hogy ennyivel nyom nyakból, figyeled tegnap óta is nagyobb lett a karja, hatalmas a háta, nekem mikor lesz ekkora....

nos ezt így kell elképzelni minden egyes nap!

2014. jún. 5. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem az egészséges élet motivál, a kevesebb megbetegedés meg persze a végeredmény. Nem is végeredmény mert amikor meg lesz az a test amit akarok, azután is folytatni fogom az edzést csak másképpen. Amugy hallgas jo ütemű zenét edzés közben, az is segít egy picit :)
2014. jún. 5. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is, főleg amit az utolsó válaszoló írt.

Nameg a személyi edzőm.

Múltkor épp panaszkodott, hogy mennyi koxos figura van, mikor ez a sport igazából nem így működne, és nem erről szólna. Engem nem motiválnak a nagydarab figurák, viszont aki sportos, arányos, egészséges és ésszel dolgozik, ők igen.

2014. jún. 5. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Az edzésre magára nem kell motiváció, egyszerűen élvezem.

Az, hogy az aktuális célt tlejesítsem az edzésen belül. Nos egy fejszámolásos módszert alkalmazok.

Pl. 30 négyütemű fekvőt csinálok, akkor számolom: 5 kész, na az már az egyhatoda. 6 kész, az már egyötöde. 10 kész, az már a harmada. 15, már a fele. Tudom valakinek fura, de nekem ez jött be :D

2014. jún. 5. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!