Megállhatok-e a növésben?
Figyelt kérdés
14 vagyok és súlyzós edzést csinálok.
Lehetséges-e hogy emiatt megállok a növésben?
Vagy ez hülyeség?
2014. jún. 3. 16:55
1/5 anonim válasza:
Nem állsz meg, de nagy súlyos edzés még ne legyen, mert az ízületeidre és gerincedre is fokozottan vigyázni kell fiatal korban. Nagy súly az amivel nem tudsz kb 10-et megcsinálni az adott gyakorlatból egy sorozatban. Tehát ez gyakorlatonként más és más súlyt jelenthet, mert nem mindegy hogy guggolsz vagy bicepszezel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ:)
10-12 ismétlést szoktam szériánként.
És már egy éve edzek eleinte tényleg kis súlyokkal mert nem akartam sérülést.
2014. jún. 3. 17:06
3/5 anonim válasza:
Most se menjen még nagy súly. Ne legyen 4-6-os ismétlésszám.
4/5 anonim válasza:
hát matyikám én még hanyagolnám az egész súlyzós edzést, ha annyira akarsz saját testsúllyal, úgy is elérhetsz szép eredményt, most hagyd a csontjaidat fejlődni.
5/5 anonim válasza:
Nem hülyeség végülis. Annyi nem igaz belőle, hogy megállsz a növésben. Nem állsz meg, de viszont nem tudsz normálisan kifejlődni a nagy súlyok miatt.
Helyedben még elkezdeném a fegyencedzést egy ideig, és utána a konditerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!