Megállhatok a növésben?
Az én véleményem az hogy van kereső. Rákerestél volna akkor látnád 1000+1kérdés foglalkozik ezzel.
De hogy segítsek neked: Nem fogsz megállni a növésben, feltéve ha nem érted utol a szüleid mert akkor nem nagyon nősz tovább
a porcnövekedés a huszas évek elején zárul le végleg, ezért is lehettem porcdaganatos 23 évesen. akkortájt fejeződik be a csontok/porcok növekedése.
matekozz kicsit, 14 éves vagy, hogy mennyi idő múlva lesz ez.
én 16,5 évesen kezdtem el edzeni, azóta egy centit nem nőttem, 180 vagyok.
én mérlegre tenném a két dolgot: mos tedzel mint állat heti 3-4x edzés rengeteg, alacsony tesztoszteron szinttel minimális növekedést elérve, vagy belevágsz keményen mikor 17-18 leszel.
ha okos lennél nem edzenél ennyi idősen, inkább úsznál vagy valami mást
Az edző is pénzből él. Amikor odajönnek hozzánk újoncok, hogy ők kockás hasat akarnak vagy egyéb eszement ötletekkel akkor mi nem kinevetni fogjuk őket, hanem elhúzzuk a mézes madzagot lebonyolítunk vele egy edzést, hogy érezze még a fingját is és már be is nyelte a csalit. Jönni fog. És idővel megadjuk neki a valóságot is, persze csak apránként, miszerint a kockás hasat roppant keserves elérni és valszeg nem akar ennyit áldozni rá, vagy épp képtelen lesz.
Persze vannak kivételek, de ilyen kérésekkel általában egy bizonyos típus szokott próbálkozni. Pláne áprilisban és januárban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!