Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásító diéta alatt milyen...

Szálkásító diéta alatt milyen alkoholokat lehet inni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A munkám miatt sajnos néha kénytelen vagyok alkoholt fogyasztani. Nem mindennapos ivásra kell gondolni, ez kb heti 1-2 alkalom és csak kis mennyiségben.

Tömények eleve kizárva, mert utálom mindet, talán száraz pezsgő, vagy száraz fehérbor jó lehet?

2014. jún. 3. 07:02
 1/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Milyen munka ahol muszáj inni? :S Egyébként ha már muszáj, akkor valamilyen száraz bor a legkevésbé szar. Egyébként láttam már olyan brit testépítőt akinek a diéta része a száraz fehérbor de nem gondolom, hogy ez követendő példa lenne.
2014. jún. 3. 07:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Ebbe most nem mennék bele, a kérdés szempontjából nem sok jelentősége van, maradjunk annyiban hogy vállalkozó.
2014. jún. 3. 07:17
 3/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Nem gondolom, hogy túl sok olyan élethelyzet lenne, ami megköveteli az alkoholfogyasztást. Én mindig vissza tudom utasítani, eddig még nem is néztek e miatt kevesebb embernek soha, sehol. Persze semmi közöm hozzá, csak meglepő, hogy valakinek muszáj innia. Feltételezem nem versenyre készülsz, 1 deci bor egyébként nem fogja hátráltatni a diétád.
2014. jún. 3. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha beleszámítod az italban található kalóriát is az étrendedbe, és azzal együtt is kalóriadeficitben leszel, akkor fogyni fogsz.

Más kérdés, hogy az alkohol, ami 7 kcal-t tartalmaz grammonként csak üres kalória, vagyis ennyivel is kevesebb fehérjét és szénhidrátot vihetsz be, vagyis több izmot fogsz veszíteni.

2014. jún. 3. 11:37
 5/10 Lipton. ***** válasza:
Akkor neked jó munkád van!
2014. jún. 3. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Leginkább semmilyen...de egy ilyen munkát én se utasítanék el :D

Száraz fehérborról én is hallottam, tudomásom szerint a testépítők szokták inni 1-1 verseny előtt, hogy a lehető legjobban kiszáradjanak. Persze ez lehet nem mindenhol van így, de én hallottam már ilyenről.

2014. jún. 3. 11:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem szeretnék belemenni, mert tényleg nem ez a lényeg, de vannak bizonyos körök ahol hatalmas udvariatlanságnak és tiszteletlenségnek számít visszautasítani egy alkoholos koccintást. Light colával vagy ásványvízzel meg eléggé idiótán nézne ki koccintani.
2014. jún. 3. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt számold bele a kalóriatartalmat, de ez nem ilyen egyszerű, hogy alkohol kalóriaérték oszt meg is vagy. Az alkoholnak vannak elég kedvezőtlen anyagcserehatásai. Mivel nem versenydiétát tartasz, nem versenyforma elérése a cél, merthogy te magad sem vagy versenyző, hanem egy átlagos ember aki szabadidejében sportol, nem megélhetésből, így nem várható el, hogy teljesen aszkéta életet élj. Az össz alkohol mennyiség ne legyen sok, erre figyelj. Ez elég relatív, mindenki egyrészt józan észből adódó mértékletességből, másrészt tapasztalatból tudhatja, hogy neki mi a sok.
2014. jún. 3. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Dogmatix91, menedzserekről, üzletkötőkről hallottál már? Bizony náluk is megesik, hogy nem tudják kikerülni a koccintást. S még ha csak a nyelvüket nedvesítik is meg, estére már összejöhet egy kis pohárnyi.
2014. jún. 4. 16:01
 10/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Miért ne tudná kikerülni? Sose értettem ezt a seggséget. Megkötsz egy üzletet és akkor rossz szemmel néznek rád, ha nem iszol egyből alkoholt? Ez oltári nagy marhaság és elég maradi szokás. Szerintem ez már maximum az öregeknél megszokott dolog, vagy a felsz.póknál akik királykodni akarnak.
2014. jún. 5. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!