MetanHU kérdése:
Hogyan izmosodjak fiatalon?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves vagyok tudom fiatal vagyok még de 178cm vagyok és 68.2 kg és szeretnék izmosodni mert még látszanak ezen a részeken a háj és kiszeretném izmosítani föbbképpen kart hasat és combot szeretnék2014. jún. 2. 17:49
1/9 anonim válasza:
Mindenre kell edzeni. Ilyen korban még saját testsúlyos edzés menjen. Keress rá a fegyencedzés című könyvre, töltsd le és alkalmazd. Zsírt szálkásító diétával tudsz leadni. Ez nem koplalás, hanem magas fehérjebevitel, kevés szénhidráttartalmú célzott étrend. Viszont így nem nagyon tudsz izmosodni, mert ahhoz pedig tömegnövelő étrend kellene. El kell dönteni, mit akarsz előbb.
2/9 anonim válasza:
Ezek a rookiek...
Először is mindenre akarj izmosítani, máskülönben olvasd el a Sárga Kapszulát.
3/9 anonim válasza:
szerintem én még sose láttam kérdést ahol egy fiú combra is akart volna edzeni :D
4/9 Norbi227 válasza:
Menny el konditerembe. Én is már 4 hónapja járok. 14/F
5/9 anonim válasza:
Menny el? Hm, ez valami metafora a halálra? Hogy valaki eltávozik, és az örök konditermek mennyországába kerül?
6/9 Norbi227 válasza:
Ő mondta hogy megakar izmosodni,most mit mondjak neki akkor "Azt ajánlom hogy kezdj el edzeni" így már jobb? :)
7/9 anonim válasza:
Nem az a gond. Nem írsz helyesen. Menj el, így kell írni, nem pedig menny el.
8/9 Norbi227 válasza:
Most rossz vagyok mert menj helyett menny-et irtam. Akkor elnézést:D
9/9 anonim válasza:
Nem vagy rossz, de majd meg kell tanulnod helyesen írni is. Az is fontos, nem csak az edzés. Nem bunkózásból írom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!