Hogyan izmosodjak meg gyorsan?
55 kg vagyok. Cél: 85 kg, lehetőleg izomzattá alakítva.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nehéz, azzal is, hogy először súlyt kell felszedni, stb, szóval oktatásra, észosztásra és egyébre nem vagyok kíváncsi, köszönöm. Ötleteket várok, tapasztalatokat, tippeket.
Meg akarok tanulni vezetni egy óra alatt. Megmondom az oktatónak: én tudok mindent, adjon már pár tippet, igazából csak ennyi volna a kérésem. Szerinted nem küldene el az anyámba?
Annyira sokrétű a téma, hogy a kérdésed így értelmetlen. Ha konkrét edzéstechnikai, vagy étrendi kérdésed van, arra szívesen válaszolunk, de erre így...
Szia!
Nagyjából megkaptad a szokásos válaszokat arról miről van itt szó. Azt se mondhatnám, hogy túl szimpatikus vagy számomra az eddigi írásaid alapján, de azért válaszolok.
Én is voltam a cipődben és pontosan tudom, hogy milyen érzés vékonynak lenni és milyen érzés elkezdeni edzeni.
Saját tapasztalataimból tudok csak kiindulni ahogy mindenkinek abból kéne kiindulnia és én 1 max 2 hónap edzés után lettem annyira "izmos", hogy már nem éreztem szarul magam. Rengeteg munka kell ahhoz, hogy a célod elérd, viszont ez szerintem nem egy olyan dolog, hogy kitűzi a célt az ember pl. 85kg és ha sikerül akkor örül neki. A legjobb ebbe az egészbe ahogy eljutsz a célodig. Tudod, hogy minden nap keményen dolgozol valamiért és minden nappal egyre közelebb kerülsz hozzá.
Szóval összegezve. Nem gondolkodni kell rajta, meg merengeni, hanem elkezdeni. Olvass utána azért, hogy megszerezd a kellő ismereteket, hogy ha már elkezded, akkor jól csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!