Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan izmosodjak meg gyorsan?

Hogyan izmosodjak meg gyorsan?

Figyelt kérdés

55 kg vagyok. Cél: 85 kg, lehetőleg izomzattá alakítva.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez nehéz, azzal is, hogy először súlyt kell felszedni, stb, szóval oktatásra, észosztásra és egyébre nem vagyok kíváncsi, köszönöm. Ötleteket várok, tapasztalatokat, tippeket.

2014. ápr. 29. 23:38
1 2
 11/13 *Glissade* ***** válasza:
94%

Tehát 30kg- ot akarsz gyorsan felszedni... és ne oktassalak ki... Rendben;)

Edzés + Tömegnövelő étrendre van szükséged, megfelelő tápanyag és folyadék bevitelre.

Kellően intenzív edzésekre, megfelelő heti gyakorisággal.

2014. ápr. 30. 11:27
 12/13 Dávid,aki nem Dávid válasza:

Annyit tudok mondani,hogy kezdj el edzeni!Én 4 éve voltam 60 kg és most vagyok 87.Szóval ehhez mindenféleképpen idő kell.Sokat kell zabálni hozzá és ha az is kevés,akkor szedhetsz mellé tömegnövelőt(bár én nem hiszek az ilyesmiben).

Gyorsan nem fog menni,legfeljebb,ha cuccolsz,de annak sok értelme nincs.

2014. ápr. 30. 23:55
 13/13 anonim válasza:
Egyél sok McDonald's-os kaját és igyál sok-sok colát, nem kell 85 kilót felszedni elég csak 70kg és sokat egyél rohadt sokat. Aztán menj ilyen edzőtermekbe, ahol tudsz edzeni, súlyzózni. 2 éven belül izmos leszel.
2016. júl. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!