Zsírégető edzéshez milyen bevált táplálékkiegészítőt tudnátok ajánlani ami tényleg bevált?
Figyelt kérdés
Aki tényleg otthon van a témában. CLA, L-carnitine, Króm tényleg hatásosak? Valami komplex tápkiegészítő kéne ami mellett rendszeres kondizással már 1 hónap alatt el tudnék érni valamilyen eredményt.2014. jún. 2. 16:51
11/18 anonim válasza:
A fogyast a kaloriadeficit inditja be.
Te ezen ugy tudsz segiteni hogy minel tobb izmot megtartasz az edzésed által.
Amihez jol johet kreatin és edzés előtt koffein.
12/18 anonim válasza:
Edzés előtt a koffein, illetve az L-karnitin a jó. Vizet pedig nem ezzel vesztesz, hanem a kevés ch-val, valamint a kevesebb nátrium-bevitellel.
13/18 A kérdező kommentje:
marcii: Nem karnitint akartál írni? A kreatint úgy tudom tömegelésre szokták szedni és inkább férfiak. Azt inkább mellőzném. A Króm tényleg izzaszt? :D
2014. jún. 2. 17:35
14/18 A kérdező kommentje:
Sandorzsolt: edzés előttinek ezek szerint akkor épp jó lenne az általan linkelt tápkiegészítő. Olvastam ilyen nátrium csökkentett diétákról, ami nem csupán a sócsökkentést jelenti, mert ha magas a nátrium tartalom az étrendben akkor az bent tartja a vizet és hiába akarsz szálkás lenne,nem látszik. De lehet ezt huzamosabb ideig tartani, ilyen étrendet?
2014. jún. 2. 17:38
15/18 anonim válasza:
Engem nem izzaszt a króm. Marcii pedig tényleg kreatint akart írni, mert azzal megtartod az erőt. Ezt nem csak férfiak használhatják. Én diétában nem nagyon szoktam, inkább tömegeléskor.
A Na szegény dolgot én már csak a szálkásítás vége felé vetném be, mert a lényeg úgyis a zsír leadása és kevés ch-val megy ki víz is.
16/18 A kérdező kommentje:
Sandorzsolt: Köszi a választ, mentem edzeni :)
2014. jún. 2. 17:44
18/18 anonim válasza:
Én még azt tudom hogy egyszer egy nap megittam 3 zöldteát.( ez kb 1 kave-nak megfelelo mennyiseg)
És rohadtul izzadtan egesz nap meg magasabb volt a testhőmérsékletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!