Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zsírégető edzéshez milyen...

Zsírégető edzéshez milyen bevált táplálékkiegészítőt tudnátok ajánlani ami tényleg bevált?

Figyelt kérdés
Aki tényleg otthon van a témában. CLA, L-carnitine, Króm tényleg hatásosak? Valami komplex tápkiegészítő kéne ami mellett rendszeres kondizással már 1 hónap alatt el tudnék érni valamilyen eredményt.

2014. jún. 2. 16:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó diétával heti 0,5-1 kg-ot fogyhatsz zsírból. Ennél nem fog több menni, mert az már izomvesztés lesz. Én L-karnitint használok, nekem nem kell más. Lényeg az étrend. A zsírégetőknek mondott cuccok max pár százalékot tesznek a sikerhez. Edzés után megy nálam protein + glutamin. És persze multivitamin az mindig van. Kb ennyi.
2014. jún. 2. 16:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
egy jó étrenddel 1 hónap alatt már legalább 3 de akár 4kg minusz is elérhetsz.
2014. jún. 2. 17:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag hatásosak, tavaly én is használtam még mindenféle okosságot, karnitint, zsírégetőket, idén viszont semmit és ugyan úgy megy a fogyás. Ha jó az étrend ezek szinte észrevehetetlen pluszt adnak csak, úgyhogy ha nincs rá felesleges pénzed akkor inkább az étrendbe fektesd a lóvét. :)
2014. jún. 2. 17:06
 4/18 anonim ***** válasza:
2014. jún. 2. 17:11
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Én konkrétan erre gondoltam: [link]

Az alap,hogy az étrenden változtatok + edzés után megy a fehérjepor, magasabb fehérjetartalmú kaják. De kéne valami plusz ami kihajtja a vizet és támogatja a zsírégetést. Heti 1 kg bőven jó.

2014. jún. 2. 17:14
 6/18 anonim ***** válasza:
LOL nem én vagyok az egyetlen, aki ps-ezem otthoni aerob közben :D
2014. jún. 2. 17:15
 7/18 anonim ***** válasza:
200mg koffein... ezzel elérnéd, hogy az első pár hétben lehet, hogy valamivel gyorsabb lenne az anyagcseréd, aztán miután kialakult a koffeinfüggőséged már nem hozna többet, mint amit normál szálkásító diétával és sok testmozgással elérnél.
2014. jún. 2. 17:17
 8/18 anonim ***** válasza:
kérdező, próbáld ki, adatok alapján nem annyira rossz, de ettől azért sokat ne várj.
2014. jún. 2. 17:17
 9/18 A kérdező kommentje:
Sperseus: koffeinfüggőség amúgyis adott, mivel 3 kávé a napi adagom :D de ilyen koffein mennyiség mellett azt hiszem mellőzni kéne.
2014. jún. 2. 17:20
 10/18 A kérdező kommentje:
Sandorzsolt: alapvetően nem ettől a szertől (vagy mástól) várnám az eredményt, hanem a diéta+edzés kombónak. Csak kéne valami szer megerősítésként, vagy valami olyan ami támogatja a víz kihajtást is. Edzés előtt amúgy érdemes szedni valamui szert amit edzés előttinek hívnak, vagy az fölösleges ?
2014. jún. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!