Üdv ez lenne a második éve hogy edzek tudom ez nem túl hosszú idő de nem fejlődők hogyan érhetek el további fejlődést? Többi lent
1 évig otthon nyomtan a fegyenc edzést napi 1000 fekvő húzockodás és tolonc gyúrni olyan 30-32 es karral keztem el 55-58 kilósan a vállaim nem voltak szélesek (most se azok ez genetika)
most lesz a második éve hogy edzek konditeremben most 44 a bicepsz es 80 kiló között mozgok edig minden hónapban vettem táplálék kiegészítőket hisz arra "mindig szükség van" kiprobáltam sok féle tömegnövelőt 80 kg ezek hatnak de most már nem igazán aki volt már ilyen helyzetben írja már le hogy mit tett köszönöm
"napi 1000 fekvő húzockodás és tolonc"
:DDDDDDDDDDDDDDD Imádok ide járni :D:D:D
fogalmazni azt tudsz..
a tömegnövelő, nem arra van, hogy növelje a tömegedet, az pusztán edzés utáni visszatöltésre van, amit a magyar tömegnövelőnek hív...
tömegnövelő étrend a lényeg, nem pedig a kiegészítők...
egyébként meg a végtelenségig nem fogsz fejlődni.
"kiprobáltam sok féle tömegnövelőt 80 kg ezek hatnak de most már nem igazán"
bocs de én nem teljesen értelek. De van egy tippem, valószínűleg hiába eszed a tömegnövelőt ha a szükséges tápanyagbeviteled így sincs meg + lehet az edzésterved sem a legtökéletesebb. Amúgy meg ezer fekvőt Hannibal se csinál meg...
a legutolsó komentem nem nektek szólt hanem egy másik srácnak csak már letörölték mert trágár volt.
175 cm vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!