Popsi edzés után elajultam?
Figyelt kérdés
Kb. 30 perce fejeztem be a popsi edzést, ittam utanna egy pohár vizet és megettem a fehérjét, most meg 2 perce felkeltem az ágyról megszedultem, megfogtam a szék hattamlajat és a következő amire emlékszem hogy ott fekszek a földön, elajultam! :/ Mi lehetett a baj? 13/L2014. máj. 31. 18:32
11/18 A kérdező kommentje:
Tényleg én is észrevettem hogy mindig mikor valahonnan fel állok akkor szedulok meg!
2014. máj. 31. 19:30
12/18 anonim válasza:
akkor lassabban kelj fel és menj orvoshoz!
én 16 évesen ájultam el hasonló okból, és majdnem a gerincem is eltört (pont lefelé vezető lépcső előtt történt), nekem a vérnyomásom nagyon alacsony és amiatt
13/18 anonim válasza:
de most feküdtél az ágyban, s felkeltél, akkor ájultál el? mert az bizony attól lesz, hogy túl hamar álltál fel, lassan kell a földről/fekvő helyzetből felállni, különben megvan ez a veszély. kétlem, hogy köze van a popsi edzéshez.
14/18 anonim válasza:
Már miért ne lehetne köze az edzéshez? Ha nem értesz hozzá, ne írj.
15/18 anonim válasza:
Te meg ha nem tudsz olvasni, ne írj. Azt írtam, kétlem, nem azt, hogy egyáltalán nem lehet. Az meg nem ritkaság hogy ha túl gyorsan áll fel az ember, megszédülhet, nem kell hozzá edzeni. Elég sokáig a padlón lenni, s hirtelen felállni.
16/18 anonim válasza:
Simán lehet az edzéstől. Nézz utána, mi az a perctérfogat, és hogy milyen újrafelosztás történik fizikai aktivitás hatására, és hogy ennek milyen következményei lehetnek.
Amúgy meg te nem tudsz olvasni. Nem azt írtam, hogy egyáltalán nem lehet, hanem hogy már miért ne lehetne, mivel te azt írtad, hogy kétled. Mivel nagyon is nagy valószínűséggel közrejátszhat az edzés is.
17/18 anonim válasza:
Ddrake, Te is élvezed Montezumához hasonlóan, hogy a felsőbbrendűséged hirdeted?! Minek kell belekötni másba csak azért, mert azt hiszed, hogy Te jobban tudod?
18/18 anonim válasza:
Nem olyankor kötök bele, amikor azt hiszem, hanem amikor tudom, hogy jobban tudom, mert ilyen vagyok, nem bírom megállni, hogy elmenjek kijavítás nélkül a tévedő emberek mellett. Én is elvárom, hogy kijavítsanak. Ha viszont köti az ebet a karóhoz, akkor ilyen a stílusom. Ezt már nem kell elvárnom, hogy más is ilyen legyen velem, mert amikor olyan témáról beszélek, amihez kevésbé értek, nem kezdek foggal körömmel ragaszkodni a felszínes tudásomhoz, amikor kijavítanak, és nem értenek velem egyet. Ennyi, nem szeretem a makacs, okoskodó tudatlanokat. Épp elég díszes, példáját láttam már, hogy a néphülyítés mire képes, szóval nem bírok az ilyenek mellett elmenni, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!