Popsi edzés után elajultam?
Figyelt kérdés
Kb. 30 perce fejeztem be a popsi edzést, ittam utanna egy pohár vizet és megettem a fehérjét, most meg 2 perce felkeltem az ágyról megszedultem, megfogtam a szék hattamlajat és a következő amire emlékszem hogy ott fekszek a földön, elajultam! :/ Mi lehetett a baj? 13/L2014. máj. 31. 18:32
1/18 anonim válasza:
Nem vezettél rendesen le, nem eszel és/vagy egész napjában véve eleget, rossz a kardiovaszkuláris edzettséged , túl sokat edzettél, túl meleged volt ilyesmik. Sok mindenkivel előfordul, noha nem ekkora mértékben, de egyszeri eset még normális. Hajlamosabbaknál még a többszöri is, habár ha tényleg előfordul többször is annak ellenére, hogy odafigyelsz a fent említettekre, akkor elmehetsz megnézetni.
2/18 anonim válasza:
ájulás esetén kortól nemtől függetlenül azonnal orvoshoz kell fordulni, lehet, hogy nincs semmi bajod, de lehetnek nagyon komoly dolgok is a hátterében.
3/18 A kérdező kommentje:
Levezettem és eszek is eleget. Tegnap volt pihenő napom. Mostanában elég sokszor megszedulok!
2014. máj. 31. 18:49
4/18 anonim válasza:
Az sincs kizárva hogy leesett a vércukrod.
5/18 anonim válasza:
Ha túl hamar kelsz fel az ágyból, attól is megszédül az ember és elsötétülhet minden. Legközelebb ne pattanj ki, hanem lassan kelj fel!
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. máj. 31. 18:59
7/18 anonim válasza:
az sincs kizárva, hogy ájulásnál beütötted a fejed, amit észre sem vettél, lehet, most nem is érzed, de 2 nap múlva meghalsz egy bevérzés miatt...
Komolyan nem viccelek, volt ilyen haláleset a családunkban. ha valaki elájul a környezetedben, arra mentőt KELL hívni azonnal, vagy ha te ájultál el, akkor orvoshoz KELL fordulni.
8/18 anonim válasza:
egészséges ember nem ájul csak úgy el, főleg nem egy 13 éves...
9/18 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2014. máj. 31. 19:17
10/18 anonim válasza:
Nem nőttél mostanában nagyot? Mert szokott olyan lenni, hogy hirtelen kelsz fel az ágyról és nem jut elég vér az agyadba, és írták felettem is hogy olyankor nem látsz és elszédülsz. Olyankor vissza kell ülni/feküdni az ágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!