Miért néznek át rajtam a pasik a konditeremben?
Még egy köszönés erejéig sem méltatnak. Talán azért mert nem vagyok cicababa cicanadrágban meg többezres sportmelltartóban hanem inkább kemény edzek (kardió, sokszor két pasi is mellém áll de mindkettőnél többször annyit csinálok) melegítőben? Vagy miért? Vagy csak simán taplók?!
Köszönöm a válaszokat
Túl sokat kardiózol és ezért nem vesznek emberszámba :(
Hidd el, a zumbásoknak sem köszönnének :D
én sosem köszönök senkinek, mégis mindenki köszön ha bemegyek a terembe.
hiszen van egy saját termem, elvárom hogy rámköszönjenek akik odajárnak.
de külön nem szoktam odanyomni senkinek sem egy hellót, azért mert keményen edz, vagy mert ő nő, és keményen nyomja a kardiót, max nézem egy darabig ki mit csinál, majd leülök netezni a pultnál!
Minden konditeremben masok az íratlan udvariassági törvények.
Van ahol körbemennek mindenkivel kezelni,van ahol csak öltözőben. Most mi értelme van beordítani egy nagy terembe hogy "Helló"? Én se köszöngetek vadidegeneknek.
Bar mondjuk ahogy itt előadod magad elég taszító.("juj de keményen dolgozok de a gonosz pasik csak a cicababakat veszik észre")
Ha élőben is ezt hozod nem csoda ha kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!