Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért néznek át rajtam a...

Miért néznek át rajtam a pasik a konditeremben?

Figyelt kérdés

Még egy köszönés erejéig sem méltatnak. Talán azért mert nem vagyok cicababa cicanadrágban meg többezres sportmelltartóban hanem inkább kemény edzek (kardió, sokszor két pasi is mellém áll de mindkettőnél többször annyit csinálok) melegítőben? Vagy miért? Vagy csak simán taplók?!

Köszönöm a válaszokat

2014. máj. 31. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mert lehet nem csajozni mennek be, talán? te neked megerősítésre van szükséged? akkor azt ne a konditeremben várd.
2014. máj. 31. 08:12
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem is köszönnek, akkor taplók. Ennyit azért el lehet várni, én köszönök mindig ha belépek a terembe.
2014. máj. 31. 08:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem pasizni akarok, de alapvető udvariasság, ha már belépsz valahová, akkor köszönsz. Legalább is én így gondolom. (Én is köszönök.)
2014. máj. 31. 08:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a köszönésen kívül még mit vársz el egy teremben? :)
2014. máj. 31. 08:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Semmit. Csak ez szemet szúrt...
2014. máj. 31. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat kardiózol és ezért nem vesznek emberszámba :(

Hidd el, a zumbásoknak sem köszönnének :D

2014. máj. 31. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

én sosem köszönök senkinek, mégis mindenki köszön ha bemegyek a terembe.

hiszen van egy saját termem, elvárom hogy rámköszönjenek akik odajárnak.

de külön nem szoktam odanyomni senkinek sem egy hellót, azért mert keményen edz, vagy mert ő nő, és keményen nyomja a kardiót, max nézem egy darabig ki mit csinál, majd leülök netezni a pultnál!

2014. máj. 31. 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán te is taplónak tűnsz a szemükben. Azért bocsánat, de idegeneknek akkor köszönünk, ha beszélgetni akarunk vele. Ha ismerjük az illetőt akkor meg azért. Na most eltudom képzelni, hogy bemegyek a tescoba és minden vásárlónak elkezdek köszöni! Kezit csókolom. Hogy ne legyek tapló....
2014. máj. 31. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Minden konditeremben masok az íratlan udvariassági törvények.

Van ahol körbemennek mindenkivel kezelni,van ahol csak öltözőben. Most mi értelme van beordítani egy nagy terembe hogy "Helló"? Én se köszöngetek vadidegeneknek.

Bar mondjuk ahogy itt előadod magad elég taszító.("juj de keményen dolgozok de a gonosz pasik csak a cicababakat veszik észre")

Ha élőben is ezt hozod nem csoda ha kerülnek.

2014. máj. 31. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha néznének, akkor meg az lenne a bajod, mint a csajok 99%-ának :))
2014. máj. 31. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!