Mennyi lehet a testzsírom? és milyen az alkatom? (gondolok itt például endo, mezo, vagy ecto) 187 cm/88 kg vagyok
2014. máj. 29. 19:50
1/28 anonim válasza:
20% fölött van a testzsírod, nagyon sok van. Leginkább endo vagy. De ebből is ki lehet hozni jó formát.
2/28 A kérdező kommentje:
és szálkásítsak vagy tömegeljek?
2014. máj. 29. 20:03
3/28 anonim válasza:
Ez mindig jó kérdés, ha sok a zsír és kevés az izom. Én egy részét leadnám diétával, majd lassú tömegelésbe fognék.
De majd írjon más is, ez csak az én véleményem.
4/28 A kérdező kommentje:
amúgy volt olyan aki azt mondta h 20 alatt van a testzsírom, igaz lehet?
2014. máj. 29. 20:07
5/28 anonim válasza:
Szerintem fölötte vagy, vagy kb ott. De ezt nehéz megítélni. ÉS mindegy is, mert a tükörben nyilván te is látod, hogy nagyon zsíros vagy. Hogy ez most 21 vagy 19% az mindegy.
6/28 A kérdező kommentje:
meg igazából senki se mondja hogy kövér vagyok, inkább azt mondják h izmos vagyok, lehet hogy inkább tömegelek még
2014. máj. 29. 20:10
7/28 A kérdező kommentje:
amúgy igen, a hasamon van egy kis zsír, az zavar egy kicsit
2014. máj. 29. 20:11
8/28 anonim válasza:
az nem pici zsír. De majd leadod, ha lesz szálkásító diétád.
9/28 A kérdező kommentje:
kb mennyi idő alatt lehet lemenni 15%-ra? és mennyi izmot vesztenék?
2014. máj. 29. 20:14
10/28 anonim válasza:
Kezdőknél még akár pici izom is jöhet az elején, szóval nem vesztesz izmot, ha jól csinálod. Magas fehérjebevitel és kevés ch. De fokozatosan kel csökkenteni a ch-t, ha nincs heti 0,5 kg fogyás. Pár hónap rá fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!