Egykezes nyomás és fekvenyomás. Arányok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mi a tapasztalata: ha pl. fekvenyomásban 100 kilóval szériázik, akkor egykezes nyomással hány kilós egykezesekkel dolgozik?
Azért kérdem, mert itthon egykezesekkel nyomok. 40 kilós egykezesekkel csinálom. Kíváncsi lennék, hogy hány kilóval nyomnék fekve (kétkezessel)?
Anno mikor terembe jártam és 80 kilóval szériáztam fekvenyomásban, akkor 27,5-es egykezesekkel nyomtam.
Tehát nem a "felével" nyomsz fekve, ha egykezes nyomást végzel. Vélemények?
2014. máj. 28. 21:42
1/3 anonim válasza:
100 fölött nyomnál elvileg, de ha régóta nem nyomtál rúddal, akkor azért más.
2/3 A kérdező kommentje:
majd kipróbálom. én 90-100ra saccoltam.
2014. máj. 28. 21:50
3/3 anonim válasza:
Én 100 kilóba 5-7 sorozatos ismétléseket nyomok. Kézi súlyzóval ugyan ilyen ismétlés számon dolgozva, 38 kg-os súlyzóval tudok edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!